Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3kg za dużo

PERFEKCYJNY BRZUCH!!!! foto

Polecane posty

Gość aga z czeladzi
dążenia proponuję zacząć od obsługi photoshopa

Gość fdfdff
bedziesz musiala zrobic sobie przerobke zdjecia ;) tak jak ona ma:Pi gotowe

Gość 3kg za dużo
o bosh, wiedzialam że same paly na tym kafe, ale nie myślalam, że aż tak. Kogo obchodzi w jaki sposób ona zyskała ten brzuch, chodzi mi o jego wygląd. :O:O

Gość aga z czeladzi
wypierdalał pało

masz taką budowę jak ona? to możesz ćwiczyć - może się uda :) ale jak nie masz - wąskich bioder itd to nie licz na taki wygląd.. poza tym śmieszne stwierdzenie - nieważne jak ona to uzyskała - właśnie że ważne. komputera nie da się skopiować na żywym ciele

Gość czy to..
nie aby Britney..oczywiscie pare lat temu..Ale brzuch faktycznie sfietny..Zycze powodzenia!tez bym taki chciala..

Gość czy to..
ja jedyne co mam podobne z tego zdjecia to kolczyk w pepku...ahh od czegos trzeba zaczac;)ja marze o takich udach!

Gość yyyyym
no wlasnie britney wtedy miala taki brzuch .miala swietna firuge .. popatrzcie na toxic. moze podrasowane jest troche te zdjecie ale pewnie w kwestii koloru czy cos

a ja bym chciała mieć takie włosy :) Moje są cienkie, delikatne i trudno je zapuścić. Całą resztę \"łatwo\" załatwić ćwiczeniami chociażby na siłowni... Jestem w tracie odchudzania i właśnie do tego dąże do kilku miesięcy. Nie jakoś specjalnie zawzięcie ale efekty już są i to dośc duże. :) A potem zostanie już tylko wymodelowanie ciała :)

Gość też mam taki
za to wiszący tyłek, mały biust grube uda i galaretowate ramiona.... jak widac nie można miec wszystkiego....chętnie zamieniłabym mój wkęsły brzuch na parę idealnych nóg....