Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretka brzoskwinkowa

EMG - kto mial????

Polecane posty

Mam skierowanie na to badanie mięsnia dwugłowego uda?? jak to wyglada?? ile trwa boli?? bo nie mam wogole pojecia na czym to badanie polega?? i co mozna po nim stwierdzic?? jesli by cos bylo nie tak to jak sie to potem leczy???

oooo a ja podnosze!!! tez mnie to czeka dokladnie miesnie wokol kolana i tez nie wiem na czym to polega dokladnie;/

w sumie to nic nie boli, tylko trochę potraktują Cię prądem ale jest on mało wyczuwalny. Badanie trwa chyba ok 15 min

bo ja sie naczytalam w internecie tylko o rekach;/ a pozatym ze wbijaja jakies igly?? a w jakim celu sie tobi to badanie??:/ tzn co ono moze wykazac;/ bo bylam dzis u lekarza a nic nie wiem;/

pewnie są różne rodzaje. ja miałam robione na kręgosłup. sprawdzają chyba mięsnie ale powiem szczerze że dokłanie nie wiem.

wiem ze miesnie myslam ze wiesz cos dokladniej ale dzieki ze sie wogole odezwalas:) a jeszcze chcialam spytac jaki jest koszt?? galaretka a kiedty masz to badanie bo jak [pierwsza to mi opowiesz:)

jeżeli chodzi o koszt to już zupełnie nic nie wiem. miałam to robione w szpitalu na fundusz. jezeli chodzi o to jak to badanie wygląda to powiem mniej wiecej tak: trzeba sie rozebrac to skarpetek :) podłaczają jakies elektrody i kaza np napinac miesnie, zginac noge itp., pozniej jeszcze jakim prądem po stopach robią,

karoo pocieszylas mnie tym ze to nie boli sandra ja jade sie umowic jutro a ty kiedy bedziesz sie badac?