Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszelkaa

Szybko nudzę się facetami,a potem nie potrafię odejść

Polecane posty

Gość muszelkaa

:( schemat jest ten sam,najpierw fascynacja potem fajnie jest i powoli zaczyna mi sie nudzic.facet sie zakochuje a ja juz mysle jak to zakonczyć i nie potrafie.szkoda mi jak widze jego zakochane spojrzenie,jak wiele dla mnie robi itd.bylam juz w paru takich zwiazkach.nie wiem co robic.zjebana mam nature. jak typowy facet :(

Gość muszelkaa
ja pierdole i jeszcze se taki nick walnelam,dopiero sie skapnelam ;(

Gość nie samotna ale nie...
bo z tego co zrozumialam samotna jestes.pewnie trafisz na tego ktorego mocno pokochasz.ja niestety mam zabronione wszystko bo meza mam ale nie udaje sie juz od pewnego czasu uswiadomilam sobie ze go nie kocham i tak jet bo jestem w innym zakochana.szukaj a znajdziesz...

Gość muszelkaa
tylko czy mam prawo szukac? bo zawsze mam wyrzuty sumienia,ze jak sie okazuje ze to nie ten to ja jestem ta wybredna,ta ktora nie moze sie zdecydowac itd :(

Gość nie samotna ale nie...
no to lepiej zeby faceci ladowali cie w ci**a ?Ja nie bylam wybredna i teraz mam fffaajne zycie nieszczesliwa i ja to mam sumienie bo jak sie rozwali do konca wszystko to bedzie moja wina.a tak to mozesz tlumaczyc ze to ´´bylo´´krotkie zauroczenie:

Gość muszelkaa
tylko ze ja mam non stop takie zauroczenia :( juz nie daje rady, zaczyna sie zwiazek i po 2,3 miesiacach ja juz widze jego schylek.