Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Przepraszam wszystkich których czymkolwiek uraziłem

Polecane posty

choroba nie moze pozbawić takiej szansy a jesli tak uwazasz to nie masz pojecia czym jest milosc .... sztrzelasz do ludzi z powodu glupiej pizzy zapomniales?

Wiedzialem !.... nie masz pojecia o milosci, wlasciwie wiedzialem ze to napiszesz Jestes przewidywalny ;)

zgadzam sie z poprzednikami, jak tak piszesz to malo wiesz o milosci i o ludziach, nie wszyscy sa tacy jak myslisz!

Impotencja to nie wyrok. jesli masz na mysli siebie - mozna to leczyc. jesli partnerke - coz, kobiete mozna zadowolic na rozne sposoby...

jeśli pojawi sie taka ktora sie w Tobie zakocha NAPRAWDE, to bedzie Cie kochac z wszystkimi Twoimi wadami i ułomościami

\"Dla Was wózek,powazna choroba to pestka\" - dlaczego uogólniasz? Wątpię, że dla kogokolwiek byłaby to pestka... Z takimi rzeczami nie da się pogodzić w 100%, ale można się nauczyć z nimi żyć.

ukelele:ponad 90 procent kobiet odchodzi od facetów którzy zostali kalekami? wszystkie z tego forum są w tych paru procentach A przecież jeszcze mniej ludzi świadomie wiąże się z niepełnosprawnym partnerem

mozesz nie pisac dla was/? co wiesz o nas tak naprawde? i nie pisz mi ze mieszcze sie w jakis procentach bo nie wiesz jak postapilabym na miejscu takiej kobiety 😡

Andrzej, dla własnego dobra odejdź od forum i jakoś się zrelaksuj. To leki robią z Ciebie bestię ;)

Andrzej,nie znasz mnie wcale to nie bądź taki pewny,że masz rację.Powiedziałam,jak kocham to nie ma problemu,bo dla mnie miłosć to wielka rzecz!Uwierz.

🖐️Andrzej zmienie temat;) jak tam panie z obsługi wiadomego przybytku?;) dały sie namowic?;)

Musicie zdać sobie sprawę że np z facetem na wóżku -nie poszłybyście na imprezę - do wielu sklepów na grzyby -nie mógłby wam pomóc w wielu codziennych obowiązkach byłby więźniem włąsnego domu mieszkania

a wez idz juz spać:P jak sie kogos kocha naprawde to jest sie z nim na dobre i na złe i razem pokonuje sie przeciwności! nie ma barier jak jest prawdziwa miłość!!

Andrzej-tracę cierpliwość,na wózku też można żyć,mieć zainteresowania,kochać.

Jak kocham to przecież nie przestanę z tego powodu,że mój ukochany jest kaleką!!!!!!!!

Andrzej, dla chcącego nic trudnego ;) Są ludzie na wózku uprawiający różne sporty (koszykówka, szermierka itp...), a nawet tańczący ;)

Ariane:są bariery:architektoniczne a prawdziwa miłosć jest wtedy gdy jest sie zdrowym jak facet jest chory to dostaje kopa w d... Dla Ciebei to wszystko łatwo wyglada ale faktem jest że tylko nieliczni chorzy ludzie maja partnerów

on chyba tego nie potrafi zrozumiec, bo ma zle zdanie o kobietach, spotyka jakies przywalone pod tym kutrem a potem ma taki obraz o wszystkich

ja nie mowie ze wszystko wygląda łatwo, ale widze ze Tobie nie mozna starać sie pomóc bo każdą pomoc odrzucisz byleby tylko pokazac ze Ty masz najgorzej i kropka, trudno pa

Ariane:bo je znam bo miałem kilka znajomych które okazały się fałszywe. Nie dal mnie tylko obgadywały koleżanki mówiły mi o tym że tamta to ma duzę cycki itp:o wycofałęm sie z tych znajomosci

Andrzej, to może poszukaj innych znajomych i nie osądzaj wszystkich kobiet poprzez pryzmat tych, które poznałeś.