Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yova

do mzeczyzn - jak czesto dzwonicie do kobiety na ktorej wam zalezy?

Polecane posty

Gość yova

no wlasnie? pytanie jak w temcie: czy "siedzicie na tel. w kazdej wolnej chwili, czy wolicie np. raz w tyg. ale dluzej.. to pytanie do starszych mezczyzn, nie do nastolatkow.. Bo znam takiego jednego, dzwonie rzadko, raz na tydzien? ale mowi ze mu zalezy tylko nie ma czasu... czy Wy zachowujecie sie podobnie?

Gość najgorzej jak sie facet
naprasza i co godzine sprawdza co robi jego oblubienica :O

no wlasnie dobre pytanie do mnie kiedys puszczał codziennie chłopak chyba z 10 sygnałow dziennie i sms dziennie to mnie wkurzało i skonczyłam znajomosc

Gość dolakowal
jak facetowi zależy, to pielęgnuje kontakty z kobietą:). Raz w tygodniu...hmmm, ale regularnie? A nie spotykacie się? To jakiś związek na odległość?

Gość giugi
mój (35 wtedy, teraz 37) do mnie wogóle nie dzwonił (parę razy tylko na początku) a zależało mu... :)

Gość ja dostaję codziennie
ok. 20 smsów:D Wiem, jak to brzmi, ale rozmawiamy sobie i flirtujemy:) Oprócz tego widujemy się, dzwonimy czasami, często zaraz po spotkaniu on pisze mi smsa, czy już jestem w domu, albo nawet jak mnie do domu odwozi, to np. dziękuje mi i mówi, jak mu było miło itd. Nie jestem nastolatką. Nie widzę w tym nic złego. Z poprzednim partnerem było podobnie, nawet po dwóch latach trwania związku. Więc nie zawsze częsty kontakt wszystko psuje. A jak się razem nie mieszka, to miło przynajmniej dać komuś znać, ze się o nim myśli.

Gość yova
na odleglosc.. Ja mieszkam w Szczecinie on w Poznaniu.. spotkalismy sie miesiac temu.. on wyjechal i smsowo dogaldlismy sie ze 'cos zaiskrzylo'..ale on baardzo rzadko dzwoni.. kiedy ja zaczelam dzwoni on zaczal sie denerwowac.. wiec przestalam dzwonic, on nadal dzwoni,sredni raz na tydzien mowi ze chce sie ze mna spotkac jak tylko bedzie sprzyjajaca okazja..co nie jest latwe bo on duuzo pracuje i ciezko mu zlapac 2 dni wolnego pod rzad..

Gość Ferdynard
Z samego rana warto i należy połaskotać kobietę telefonicznie i życzyć przyjemnego dnia ale wieczorem lepiej nie dzwonić do kobiety , może jest zajęta i nie wypada niepokoić albo niech myśli , że również jestem zajęty :)

zgadza sie - wieczorem lepiej nie dzwonic. czasem odbierze maz i jest przesrane... szczegolnie jak na komorce wyswietli mu sie \"ZOSIA\", i zosia ryknie barytonem do sluchawki... :classic_cool:

Gość dolakowal
yova----> jak tak sprawy się mają i było 1 spotkanie, to trudno osądzić... Każdy jest inny...Musisz cierpliwie poczekać na dalszy rozwój sytuacji;).

Gość dressage
kilka razy bdziennie. nie potrafie zyc bez chociazby JEJ glosu. opowiada mi o swych myslach...a nie jest to szczenieca sprawa bo mam dopiero 45 latek

Gość ja dostaję codziennie
Eh, ja do tej pory potrafię ględzić z moim byłym przez telefon prawie 2 godziny:O😭 Zawsze, po prostu zawsze, po ponad 3 latach znajomości, mamy o czym gadać.. A teraz jest podobnie, znowu ktoś chce ze mną rozmawiać. No i np. smsy to umożliwiają, tak w ciągu dnia. I właśnie przed snem jest najprzyjemniej z kims porozmawiać czy poesemesować, bo się lepiej śpi;)

Gość yova
czyli twierdzicie, ze nie ma sie czym martwic, ze to nie znaczy ze jemu nie zalzy..? bo jak go probuje 'dusic' dlaczego nie dzwoni albo pisze czesciej to mowi tylko : dziubus, nie mecz mneeeee, ate tak pozytywnie to mowi.. i twierdzi ze o wszystkim porozmawiamy jak sie zobaczymy.. ale on juz wie ze mi bardzo zalezy, napisalam mu juz to.. zreszta on byl tydzioen zagranica na zgrupowaniu i wogole nie pisal.. myslalam ze oszaleje.. zrobilam mu wymowki ze mogl do mnie chociaz napisac, on na to ze mial tyle treningow ze padal z nog.. niby rozumiem, ale stale go porownuje do siebie, ze przeciez ja o NIm myslalam niemal stale.. a on o mnie nie? takie tam dywagacje... dodam ze jeszcze nie 'jetesmy razem' dopiero sie do tego przymierzamy..

Gość yova
Ferdynand- super.. niech mysli ze ja tez jestem zajety.. po co to?

Gość yova
gosiaczek.. nie rozmawiamy o 'kontroli' temat jest zgola inny..

Gość gardenia*
SpokÓj jak już...ludzie, nie da się tego czytać, aż włosy dęba stają...:O

Gość dolakowal
yova----> po jednym spotkaniu piszesz mu , że Ci zależy i to pierwsza? Ostrożnie z tą wylewnością....przynajmniej na początku znajomości;)

Gość yova
nie po jednym spotkaniu.. widywalismy sie dwa miesiace, mieszkal w moim pensjonacie .byly luzne rozmowy, czasami wyjscia w grupie na miasto.. dopiero smsowo wyplynelo ze chcielibysmy sprobowac... on wczesniej nic nie mowil, bo myslal, ze nie ma szans, a ja bylam przekonana ze kogos ma.. a pozniej sms za smsem, dosc szczere z mojej i jego strony.. tylko ze ja dalej "fantazjuje lirycznie" w tych smsach a on chyba bardziej racjonalnie chcialby juz przy spotkaniu wszysto omowic..

Gość burajka
Moj tez nie dzwonil.