Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czwarta rano

Wszyscy chcą mieć dziewczynę, to ja też chcę

Polecane posty

Ja bym chciał mieć duuuuużo pieniędzy. Wtedy bym nie oglądał meczy przed TV ale na trybunach. Patrze np że jest w Madrycie mecz Real - Barcelona. Wiadomo że bilety są już wykupione ale ja (w marzeniach) mam tyle kasy że płacę konikowi bez targowania się 10 krotność ceny biletu i wchodzę na trybuny. Gra Wimbledon ? Jadę do Anglii i wybieram sobie najlepsze mecze. Ponadto inne ciekawe wydarzenia nie tylko sportowe. Przy takim życiu nie potrzebna dziewczyna bo nie ma na to czasu. Ale to mało realne tak samo jak ładna, miła, fajna, mądra dziewczyna u mojego boku

Wczoraj albo przedwczoraj gadałam sobie z takim chłopakiem. Na pytanie co by zrobil z jakąś tam niewyobrażalna sumą dolców odpowiedział tak: 5mln zł oddałby do banku, niech sobie rośnie procent, a resztę oddał by biednym. Ale tu pojawia się problem: komu konkretnie odda? No bo przeciez nie na Kosciół:O Więc wymyślił ze kupiłby jakies małe państewko w Afryce, wysłałby wszystkie dzieci do szkół a najlepszych, najbardziej liberalnych obrał by jako rządzących krajem(wczesniej wysłałby ich na jakieś uniwersytety typu Cambrige czy coś) I to nie głupi pomysł A skojarzyło mi się z wypowiedzią Cartoona;)

To ile om tej kasy musiałby mieć. Ja bym coś tam dał biednym na znak że pieniądze te mam od losu więc podzielić się trzeba. Musiałbym to jeszcze przemyśleć. Ale realnie rzecz biorąc to jutro jadę popracować już o nie aż tak duże pieniądze ale parę złotych też będzie. Zakładając że zostanę tam 4 godziny to 20 zł będzie.

Popracuje to będę sobie kupował ubranie bo to branża odzieżowa jest. Sweterek, spodnnie, koszula. Poczekam na przecenę albo jako pracownik mi dadzą z 20% rabatu. Bedę chodził codziennie w tygodniu w innym wdzianku Jutro jadę omówić co i jak To wyglada tak że oni dzwonią że potrzebują ludzi do pracy. Ja przyjeżdzam pracuję ile chcę i idę powiedzieć że na dziś skończyłem. Oni patrzą ile pracowałem i dają mi kase