Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuraaa

NAJPIęKNIEJSZY DZIEń W MOIM żYCIU***

Polecane posty

Gość kuraaa

Jaki byl Wasz najpiekniejszy dzien w zyciu??

Gość saperka do pępka
na początku był zwyczajny. grzś przyjechał, miało być miło. zjedliśmy obiadek, poszliśmy na spacerek. już zaczynałam tracić nadzieję ze to się stanie. po całym dniu spędzonym razem po kolacyjce, wreszcie się zdecydował... i POCAłOWAł :D do tej pory mam dreczcze jak myśle o tym...

Gość do NovemberRain
Czy teraz jeszcze ktoś bierze ślub bo chce a nie dlatego że musi? :O

Ja bralam slub bo chce,a nie musialam :) Po roku malzenstwa,zaszlam dopiero w ciaze,wiec nie nralam slubu bo musialam,,:) Mysle,ze jest wiele takich osob :)

Dla mnie kazdy kolejny jest piekniejszy, ale zaczelo sie od: -wyjscia za maz -splodzenia dzidziusia -zrobienie testu -ujrzenie poraz pierwszy 7 i 10 tygodniowego plodu:-) -A teraz tymi momentami sa kopniaczki:-) Ale najpiekniejszy moment dopiero przede mna-W styczniu 2008:-)

Gość do NovemberRain
Każda laska w ciąży ma pęd do ołtarza więc na tym ta chęć ma polegać jak rozumiem? :O

Gość przeeestancie
sie czepiac!!!

Gość mammmuśśśka
dzień narodzin mojej córeczki, styczeń b.r.

do \"do NovemberRain\" - stereotypy zawężają ludziom horyzonty... nie każda sytuacja jest taka sama :P ja nie mam się czego wstydzić, na mnie swoich małomiasteczkowych kompleksów nie wyleczysz.

Gość moj slub i narodziny Jasia

Ślub,przedtem oświadczyny,potem narodziny dzieci:) November Rain-piszesz piękne wiersze:) Masz talent kobieto;)

Gość do tej pory jakos sobie
nie przypominam...moze tylko to,ze dostałam sie na studia...nic poza tym.

Gość dyplom ukonczenia studiow

Gość barbara z nad smara
kiedy dowiedzialam sie ze zdalam ostatni egzamin w sesji i jestem na drugim roku... ale tak wlasciwei to czekam na jakis szczegolny dzien bo w sumie na razie jestem zadowolona z mojego zycia ale tak zeby byl dzien ktory wspominam jak najszczesliwszy to jeszcze go nei bylo

Gość a dla mnie
moment kiedy dowiedzialam sie ze zdalam na medycyne:)

Gość bziczek
pewnie nie bedę orginalna w dwóch piewszych punktach... - walentynki 2000 (oświadczyny), walentynki 2007 (dowiedziałam sie ze jestem w ciązy i zrobiłam niespodziewajkę mężowi) - obrona magisterki - i dzień kiedy dostałam jeszcze jedną szansę na naprawienie czegos co mocno spieprzyłam - ostatnie spotkanie z moją babcią, ostatnia poprawa jej zdrowia, gdy widziałam w jej oczach ogromną miłość, jak nie chciała zasnąć mimo zmęczenia i kurczowo trzymała mnie za rękę jakby wiedziała... - ostatnia wigilia - dostałam od brata tomik wierszy "cudownej siostrze" wiec kilka tych pieknych i ważnych dni było:) jeden z najważniejszych juz za miesiąc... czekamy teraz na narodziny naszej córeczki.