Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka_z bita_smietana

czy facet musi byc modnie ubrany na slubie ? co myslicie?

Polecane posty

moze nie modnie ale z klasa i smakiem. Jego stroj musi pasowac do stroju mlodej. Tyle z mojej strony.

Gość fajny tekst
dobrze napisane. facet powienien pasowac do panny młodej

...szczególnie z przodu..,bo z tyłu są podobni...prawie!!Wytworność,to...no właśnie chyba o ten smak chodzi.:)

Gość Magrat
Garnitur czarny, biała koszula i już, każdy facet i tak w garniturze wygląda super!!! Jak kupi porządny garnitur to może jeszcze potem ponosić na inne okazje, a co ze smokingiem zrobić potem?

Gość a czy musi byc
koniecznie czarny garnitur? Mi sie one tak starsznie nie podobają juz lepszy jakis grafitowy chodz i tak najlepszy to taki szarawy, siwy, albo bezowym czy myslicie ze w taki jasnym garniturze moze pan mlody brac slub?

Gość Magrat
Pewnie, że może. To wszystko zależy od pory roku. Jaśniejszy to napewno na lato, kiedy są upały. Mi się facet podoba w tradycyjnym, czarnym garniturku i mój taki ma i w nim pójdzie, nie widzę powodu, żeby kupować coś kolejnego na jeden raz, żeby potem w szafie wisiało do kolekcji. Na codzień garnituru nie nosi, więc to i tak święto jak założy. Ładne dodatki dokupimy, markowe buty, płasz fajny, bo to zima itd i już. Kieca ślubna i tak już kupę kasy kosztuje, a też na jeden raz i potem niewiadomo, co z nią zrobić.