Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odzywki gliss kur

odzywki gliss kur

Polecane posty

Gość odzywki gliss kur

co o nich sadzicie?

Gość tylko po co ci nasza opinia
? każdy ma inne włosy i dla każdego cos innego:) dla mnei te odżywki są beznadziejne, ale dla mojej kumpeli są super i widzę to dokładnie - ma śliczne, gladkie, błyszczace włosy po nich, a moje wyglądają jak oklapnięte i bez życia strąki:O jak nei spróbujesz sama to nie przekonasz się

Gość odzywki gliss kur
pytam o opinie bo nie chce wyrzucac kasy w bloto,nie naleze do os majetnych.Wiele razy nacielam sie na odzywke ktora nie dawala zadnych skutkow.

Gość Nie polecam ci
tą w sprayu dla suchych włosów bez spłukiwania

Gość odzywki gliss kur
Nie mam upatrzonej.Chce żeby lepiej się rozczesywały po umyciu.To może jakiejś innej firmy mi doradzicie.Kondycja włosów nie jest zła tylko rozczesywanie po umyciu to istny koszmar

Wiesz ja mam tą zółtą do wlosow zniszczonych. Widzę same zalety. Po pierwsze zapach-bomba,poprawia nastrój:) Po drugie wlosy super się po niej rozczesują, po 3 są blyszczące i swietnbie się ukladają...no i fakt ze trochę mniej się rozdwajają(ale nie będę cie oklamywac ze wogole)...moze gdybym stosowala po kazdym myciu to efekty bylyby lepsze,ale stosuje raz w tygodniu. No i atutem jest tez cena-w rossmanie 8zeta:) A gdybym miala cos odradzac to z pewnoscią odzywki sunsilka-szajs!

No widzisz na rozczesywanie z czystym sumieniem mogę ci polecic tę zóltą:) Ja mam tą do wlosow mokrych- nie w sprayu i jestem naprawdę bardzo zadowolona:)

polecam gliss kur tą z jedwabiem, albo kup którąś z loreal elsev:D nie polecam Dove, jak dla mnie to strasznie obciążają włosy

Gość Beata z ALbatrosaa
Zamierzam kupic odzywke Gliss Kur w sprayu, z olejkami odżywczymi, i używać jej tylko od polowy wlosow, nie u nasady- jak ktos ma przetluszczajace sie u nasady, nie powinien stosować tam odżywek. Na torebce ma świetne opinie. Moze poradzi sobie z moimi suchymi końcówkami.

a ja uwielbiam odzywke gliss kura do wlosow zniszczonych suchych - w bialo brazowym opakowaniu, seria regeneracyjna czy jakos tak. Ogolnie lubie te odzywki bo naprawde wlosy po nich sa o wiele ladniejsze i odzywione :)