Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felga

jakie macie hobby kobietki?

Polecane posty

Gość felga

czesc dziewczyny jak w temacie jestem ciekawa jakie macie zainteresowania? czemu sie oddajecie w wolnej chwili? mi sie wydaje, że nic mnie nie interesuje więc czekam na podsunięcie jakiegoś pomysłu pozdrawiam

Gość eqqff
ja szkolę swoje psy (wystawiam, hoduję też) poza tym uwielbiam spacery, wędrówki, zaczynam uczyć się jazdy konnej a teraz czekam na dopływ gotówki i sprawdzę jak się czuję w jeździe quadami i paintballu lub elektronicznym paintballu w angarach, po ciemku

Gość felga
:) super zainteresowania dzięki za odpowiedz

Gość eqqff
🖐️ (a, i na nartach jeżdżę (to akurat od dziecka więc wydaje mi się absolutnie naturalne))

Gość a mnie..
interesuja komputery ..

hmm okazuje się, że niewiele osób ma tu jakiekolwiek hobby poza kafeterią ;) albo może topik nie na życie uczuciowe :)?? ale ja się wypowiem :) uwielbiam historię sztuki. nawet jak byłam młodsza chciałam się wybrać na takie studia, jednak wizja pracy w muzeum ;) skutecznie mnie przestraszyła i wylądowałam na politechnice.... ale wracając do tematu więc historia sztuki, ale jako całość: starożytne cywilizacje ( meksyk ❤️ ) malarstwo ( może nie wszystkie epoki.....) rzeźba architektura każdy może tu naleźć coś dla siebie. żal tylko, że albumy są tak drogie..... :( muzyka-- ale to tak banalne, że każdy może o tym powiedzieć :) ostatnio skutecznie zaczynam interesować się motocyklami :) ale sztuka górą :) pozdrawiam :)

aha, czytajhąc o painballu mogę dopisać, że strzelanka :D ale nie paintballem, tylko replikami prawdziwych broni, na plastykowe kulki :D chociaż wolę obserwować jak załoga kombinatu się strzela, no i cykać im zdjęcia :D

Gość a mnie..
to ze mnie interesuja kompy to nie znaczy ze moim hobby jest kafeteria!!

Gość eqqff
nooo... jak złapię bakcyla to jakieś ASG sobie kupię ale na razie żal mi kasy (ale w sklepach z militariami już parę ładnych sztuk wypatrzyłam, na przykład replikę czeskiego skorpiona)

a czy ja tak napisałam ????? :O chodziło mi raczej o ilość wypowiedzi w tym akurat temacie..... ale wiadomo, jak ktoś chce się podpiąć, to się podepnie..... :O bez urazy

Gość hmmmm no to ja teraz
Historia, archeologia, psychologia, fotografia,podroze, a wkrotce planuje zaglebic sie w ceramike i tworzenie witrazy. zobaczymy czy stanie sie to moim hobby :)

Gość uuuuppppppppppppppp

podobnie jak koleznka wyzej, archeologia i historia sredniowiecza, a ostanio mam swira na punkcie pieczenia ciast;)

Amber wydał fajna serię echnaton i.. zapomniałam Dzis czytałam urywek.. juz Freud pisał o filozofii Echanotna uwielbiam takie ksiazki mogłabym je dostawac na urodiznki:P

ja uwielbiam sport dlatego najwecej czasu staram sie spedzac aktywnie na basenie czy gdziekoliwek;) poza tym jeszcze trenuje aerobik wyczynowy i bardzo polecam mozzna sie i uspokoic i wyzyc;)