Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viukk22

ludzie!!!! co wy robicie ze ciagle jestescie zajeci!!

Polecane posty

Gość viukk22

wszyscy dookola nie maja czasu na nic!! a ja sie ciagle nudze, majac takie same lub podobne obowiazki jak inni w moim wieku!! co wy robicie ze nie macie na nic czasu?

Gość NIE KARMIC TROLLAA
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość o fuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj
siedze w pracy do 16 a po pracy albo mam cos do zrobienia w domu, albo ide na zajecia z tanca, wzglednie aerobic lub tez kosmetyczka, dodatkowo spotykam sie ze znajomymi, ktorzy podobnie jak ja nie maja zbyt wiele czasu, bo dla nas odpoczynek nie oznacza lezenia do gory brzuchem, tylko robienie czegos co nas odstresowuje :)

Gość viukk22
nie to ze mnie nie chca ogladac. po prostu wiem, ze niektorych ciagle nie ma w domu, ciagle cos maja do zaltwienia, ciagle sie ucza itp.. ja sesje zdalam od razu, uczylam sie na nia 1,5 tygodnia nie robiac przetem przez caly semstr nic i nie chodzac na zajecia.. a inni z mojego roku siedza i sie kuja na 2,3 poprawki..