Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tipika

czemu odchodzą młodzi ludzie?

Polecane posty

Gość tipika

nie rozumie teo świata i pewnie nie tylko ja. nie potrafię poodzić się z tym że umierają albo giną młodzi ludzie. 4 lata temu zginął mój znajomy. w tamtym roku dwóch braci a przy tym bardzo bliscy moi znajomi też zginęli w wypadku a wcześniej jakies 15 min wczesniej słyszałam ich jakjechali koło mojego domu.dalej nie pogodziłam się z ich śmiercią i dalej nie dociera do mnie że ich nie ma . nie potrafiesobie natet wyobrazić jaki ból zostawiła ich smierć w sercach ich najbliższych.dzsiaj ide na porzeb takieo zjaomego. miał prawie 18 lat, zmarł na raka. walczył z chorobą. znałam o bo miszał tamzie ja i chodził mimo choroby do szkoły. niezwykły człowiek.czemu źli ludzie nie odchodzą tylko młodzi przed którymi życie stoi otworem? mimo że świat jest zły to młodzi mają plany aby coś w nim zmienić, to czemu takszybko odchodzą i nie jest im dane zrobić coś dla tego aby życie na ziemi był lepsze?

widocznie tym złym potrzeba więcej czasu, by stać się ludźmi :P a tak naprawdę, przecież nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie...