Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

TUTAJ wpisuja się osoby z czarnym nickiem które mnie nie chcą

Polecane posty

na tym forum widzieć. Jeśli rzeczywiście bedzie ich sporo (dlatego czarne nicki, zeby sie po kilka razy i dzieci nie wpisywały, więc czarne się tylko liczą) to po prostu pójdę sobie na inne forum, choć przyznam, że to mi estetycznie i układem graficznym odpowiada. Słuchajcie, mam dość takiego najeżdżania na mnie bez powodu i poniżania mnie, więc śmiało sie wpisujcie i zniknę stąd. 🌻

Gość papuzarka
zostan Oranzadka, bez Ciebie bedzie nnudno

czym Ty sie przejmujesz dziewczyno:) bądź dla siebie a nie dlatego ze ktoś Cie nie lubi, wyluzuj:)

Gość zardzewiały rycerz
nie chodzi o twoje zniknięcie tylko zmień nicka i nie wypisuj tyle bzdurnych topików,. Bo po wczorajszym dniu odniosłem wrażenie że idziesz w zaparte i na przekór wymyslasz te problemy żeby podrażnic forumowiczów a po co ?

:o Nie ma tak, żeby każdy każdemu ładnie pachniał i każdy się z każdym lubił. Forum jest dla wszystkich, no i każdemu zdarza się pitolić trzy po trzy jakieś totalne bzdury. Z tym, że jedni robią to rzadziej inni - jak ty - częściej. Wystarczy, że tych bzdur nie będą ludzie komentować i być może pozostaniesz na etapie normalnej gadki. Bo złej gadki nie masz. Tylko czasami warto zastanowić się nad ilością i jakością zakładanych topików. Mnie tam nikt nie wadzi aż tak... 🖐️

jesli nie bedziesz zasmiecac tego forum zakladanym co chwile durnymi topikami typu chlebys czy buleczkea to mozesz zostac w przecwinym razie zegnam. Wczoraj sie starsznie na ciebie wkurzylam bo spamowalas jak najeta nie dalo sie czytac tego forum pozdrawiam;)

To zle ze nikt nie pisze żebyś sobie poszła;-)rzadko się udzielam na forum,ale nie ma dnia żebym tu nie zaglądała.

Gość monczuś z beskidzkiej wioski
spiżdżaj stąd w podskokach

Jarosław i Jego Kot ma 6 postów, to sie nie liczy niestety :) bo na poczekaniu to każdy nicka moz.e założyć, żałosna ta osoba

Prolblem jest nie w tym, że tu jesteś ale w formie Twojej obecności. Jest dla innych użytkowników forum IRYTUJĄCE lawinowe zakładanie topików. Skończ z tym i będzie dobrze.

a ja Cie wogóle nie kojarze mimo że non stop na forume jestem :O :O :O hmmm dziwne

teoria a wiesz dlaczego mnie nie kojarzysz, bo po prostu mnie nie czytasz jak Ci nie odpowiadam :) a nie obrażasz mnie ciąglę i nie robisz przykrości. Cały czas powtarzam...nikogo nie zmuszam i nawet nnie mam ochoty zmuszać żeby sie wypowiadał na moich topikach :( Dlaczego inni tak nie potrafia teoria ??? :( Odpowiedz sobie sama.