Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

TUTAJ wpisuja się osoby z czarnym nickiem które mnie nie chcą

Polecane posty

oranzadko-> odpowiedz mi na 1 pytanie, dlaczego znowu zgapilas stopke z kogos? a konkretnie z Minakszi, na poczatku jej nie mialas, a jak pojawila sie Minakszi spisalas z niej, odpowiedz:)

jak co poniektórycz czytam, serce mnie boli...jakie chamy.. :( macie do siebie szacunek w ogóle :( Na razie z nicków długotrwałych tylko Chinka mnie sobie nie życzy, powiadam za prawdę wam, tylko realne nicki mają znaczenie.

zostań i sie nieprzejmuj innymi... masz prawo do siedzienia na tym forum i wyrażania swojej opini... równie dobrze inne osoby mogły by zrezygnować z tego forum jeśli im coś nie pasuje...

Bo mis ię niektóre stopki bardzo podobają :) i są fajniusne :) a to coś złego? :) Dziewczyny powinne sie cieszyć :) Pozdrawiam je! :) ❤️ 👄 🌻

Ariane84 - ale ty masz problemy... to jest TYLKO forum, podpatrzenie czyjejś stopki to nie jest przestępstwo...

wiem ze nie jest, ale dla mnie jest świństwem zgapianie z kogoś co chwila poza tym dziewczyny wkurzały sie o to, zwykła złośliwość

Kłótnia o stopki... na chama można się przyczepić, że u niektórych są zdecydowanie za długie. Ale po co? Na forum jest miejsce dla każdego i tylko właścicielom kafeterii może coś przeszkadzać :o

bo wkurzacie mnie... :( chcecie mnie doprowadzić do szewskiej pasji ale nie dam sie sprowokować :( Ręce mi sie trzesą...

Gość w sumie
I tak nie czytam tych stopek zwłaszcza jak są dłuuugieee

oranżadka a ty wrzuć na luz, naprawdę nie masz się czym w życiu przejmować tylko kafeterią? :o

macie dziewczynki racje :) dam na luz, zaparze sobie meliski z soczkiem pomarańczkowym. dzieki za miłe słowa :) 👄 p.s spadam stąd, ide na basenik 🖐️

jak dla mnie to, niektóre osoby na tym są zbyt rozhisteryzowane... zarówno ty ariane84 jak i ty oranżadko nie macie dystansu to wirtualnego świata...

Gość zardzewiały rycerz
a co z dziećmi ????????????

anv ja akurat mam tego dystansu dużo:) nie wiem dlaczego sie mnie uczepiłaś;] ale to Twoj problem żegnam

i widzisz Ariane, już od razu że sie uczepiłam:o poprostu widze że niektóre osoby sie za bardzo sie wczuwają, i każda nawet największa głupota urasta do niewyobrażalnych rozmiarów...