Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuuna

kosmetyki avon

Polecane posty

Gość nuuna

kupiłam sobie ostatnio taki krem z avonu (niby dla nastolatek na krostki), kosztował bardzo niewiele i wcale nie byłam przekonana, chciałam sprawdzić czy jest to w ogóle coś warte. dziś rano posmarowałam nim twarz i jestem zachwycona... skóra jest mięciutka, delikatna i się nie błyszczy :D znacie jakieś fajne produkty z avonu, które warto kupić?

oj jest bardzo wiele :) ja używam: -żeli pod prysznic są tanie i bardzo ładnie pachną :) -maseczna do stóp i rąk pieski arizony :) rewelacja:) -kosmetyki do stóp wszystki mi bardzo odpowiadają :) - lubie tusze a kolor trend - nie wiem co w nich jest mialam różne różniste moim zdaniem czarny kolor trend jest najlepszy:) -żel do mycia twarzy z lini liv -zel do higieny intymnej - super natomiast średnio jestem zadowolona z kosmetyków kolorowych chociaż mam i używam błyszczyków :)

Gość nuuna
ja mam jeszcze spraye do ciała owocowe - cudne, pomadkę mango i płyn do kąpieli brzoskwiniowy :) wszystkie pieknie pachną i są niedrogie - za to kocham avon :D

Gość kasiacio
mgielka waniliowa cienie w kamieniu mam perfumy treselle sliczne ale troszke krotko sie trzymaja no i scrub do ciała

ponoć te kosmetyki nie są najlepsze, ale za to są tanie, nigdy od żadnego zn ich nie dostałam uczulenia, nic nie działo się z moją cerą ani nikogo z mojej rodziny... lubięteż wody, nie są zbytnio trwałe ale też tanie i ładne na codzień do pracy tych właśnie używam :) a poza tym mają fajne pierdołki w stylu pudełeczka, ręcnziczki, czasami trafi się jakiś fajny naszyjnik czy bransoletak.. :) oriflame też jest fajny ale dla mnie za mało dostepny i już droższy... dlatego wolę AVON

Gość fgdfgdfg
ja polecam" krem z lisci oliwnych Naturalls puder w kulkach blyszczyki bezbarwne z color trend zele do kapieli sa tanie i genialnie pachna, nie wysuszaja skory plyny do kapieli super sie pienia ... cala seria SSS- zapach boski a kosmetyki calkiem dobrze nawilzaja pianka do mycia twarzy taka zielona z dyfuzorem nie polecam za to zadnych kosmetykow do wlosow, zadnych balsamow jezeli masz z nia problemy bo potrafia tylko dac krotkotrwale nawilzenie i zapach na chwile nic wiecej,

umber a słyszałaś o Faberlicu? dobre i nie drogie kosmetyki i lepszy zarobek niz w avonie

ja nie handluje tym... nie mam na to czasu ani kolezanek ktore chciały by to kupowac ;)

Gość nuuna
ja słyszałam o faberlicu, ale niestety nie znam nikogo, kto jest konsultantem :(

Gość kaszycka1
jesli chcesz to jest teraz w katalogu duzo fajnych ciekawych,niedrogich rzeczy jestem konsultanktak pisz 5153182

Gość AAnittka
Napiszcie czy ktos stosował maseczkę ze złotem i jakie są efekty, podobno jest rewelacyjna???