Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wygladu

Jakbm był przystojny to bym nie był sam !

Polecane posty

Gość bez wygladu

Tak jak mój przyjaciel...on nie wie co to znaczy odrzucenie przez dziewczyne.. nigdy nie musiał walczyć...same do niego przychodziły i nadal przychodzą.... a ja walcze i dupa...Urody nie przeskoczysz....

jestemy wstrząśnięci :P nie martw sie 90% kobiet mówi, że wygląd sie nie liczy :P:P

Gość forget me not
i wiekszosc klamie..

Gość motorola
ale pamietaj ze ladna miska jesc nie daje...co z tego ze twoj przyjaciel wyrywa same lasencje skoro maja -nie mowie ze wszystkie sieczke we lbie

Gość bez wygladu
ale pamietaj ze ladna miska jesc nie daje............ale z brzydkiej nie smakuje...

Gość forget me not
ladna miska jesc nie da.. to fakt..ale z brzydkiej nie chce sie jesc.. to tez prawda

Gość bez wygladu
zeby mi tu kobiety nie wciskaly kitu ze patrza na charakter itd....bo w realu nie ma potwierdzenia....a slowa nic nie kosztuja...

Gość forget me not
dla kobiet liczy sie charakter ale wiadomo facet musi ja pociagac.. tak jak dla mezczyzny kobieta musi byc atrakcyjna..

Gość nienooo
sam się dołujesz i kreujesz na nieudacznika i tylko w tobie jest problem facet aby byc interesuj acym wcale nie musi byc przystojnym Kenem....wystarczy ze ma charakter i poczucie własnej wartosci a dotego potrafi radzic sobie w zyciu ...to czyni go atrakcyjnym w oczach kobiety. Takze dobrze radze zmien nastwienie sam do siebie a zaraz zobaczysz efekty ;)

A ja powiem że nie mam poczucia własnej wartości bo tak mi już zostało. Ale nie zamierzam walić gromy na dziewczyny i kobiety. Takie jest życie, taka jest prawda i trzeba to przyjąć do wiadomości

Gość cholera....
Ja czytam takie wypowiedzi brak własnej wartości...żebym był przystojny...wiecie co to jest ginekomastia..na pewno żaden z was nie chciałby żeby go to spotkało.Moj chłopak to ma i nie czuje się w pełni facetem zle mu z tym ukrywał się przede mną bardzo długi czas ,ale Kocham go nad zycie i razem zbieramy na zabieg i już niedługo to nastapi.Będzie mógł wyjść na plaże czy iść ze mną na basen bez wstydu.Nie doceniacie czasem tego co macie..:-(

i patrzcie, chłopak ma dziewczynę:) najważniejsze jednak jest nie opakowanie, ale to co ono kryje... najprzystojniejszy jeśli jest bezmózgim czubkiem nie będzie się cieszył powodzeniem, chyba że u podobnych sobie;)

Gość cholera jak widzisz ze
statystyk to nie on jeden ma taka przypadlosc "Występuje w każdym wieku: u 60-90% wszystkich noworodków płci męskiej, u chłopców w okresie dojrzewania (około 50% chłopców w wieku 13-14 lat) i w okresie starzenia (50-80 lat). Ogólnie, gienkomastia idiopatyczna (bez uchwytnej przyczyny) dotyczy około 36% zdrowych mężczyzn."

Błędne myślenie... Kobieta dzisiaj poszukuje prawdziwego FACETA, który będzie o nią walczył. Zdecydowanie, pewność siebie to są cechy, których często brak u ludzi, którzy swoją samotność uzależniają od takich pierdół jak przystojność.

Gość cholera....
Statystyka statystyką..ale nie każda kobieta to zaakceptuje,mi samej było ciężko na początku bo naprawdę ma ogromny biust:-(ale teraz już ok i liczymy dni do zabiegu:-)

Facet powinien być zaradny, bo na nim (w głównej mierze) spoczywa obowiązek utrzymania rodziny, powinien być czuły (czyt.opiekuńczy) i wyrozumiały, a jeśli dodatkowo ma poczucie humoru i umie śmiać się z własnych wad - to jest to, co tygryski lubią najbardziej. Facet nie musi być macho, ale musi mieć coś! A to coś, to wyżej napisałam. Polecam zakomplekcionym facetom: http://kobieta.wp.pl/gid,9218882,img,9218891,kat,67114,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1&rfbawp=1190208387.672&ticaid=147df&_ticrsn=3

Na głównej stronie WP jest ten artykuł, o Tomie Cruisie - coś nie otwiera się z tego linku...sorry.

Gość ale pierdolisz
ale pierdolisz!! ja jestem w opini dziewczyn przystojny i odrzycają mnie (nie jestem żadnym narcyzm!) bo twierdzą że przystojny to to samo co niewierny...

Ja w życiu nudziarzem nie jestem. Nie jestem też wesołkiem. Jestem kimś kto nie ma za wiele styczności z drugim człowiekiem (oprócz mamy) Ps Jutro idę do pracy. Tam będzie trochę młodych ludzi. Posiedzę 5 godzin i wracam do domu

Gość Gwiazdka Wigilijna
przeslij mi swoje zdjecie to ci powiem czy jestes przystojny czy nie josie83@o2.pl

Gość Gwiazdka Wigilijna
bo nie wierze zeby bylo az tak zle

Gość bo to jest błąd w pojęciu
no, no, Cartoon, brawo, czytam Ciebie i czytam... a ile masz lat, chłopczyku? :)