Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisze na pomaranczowo

czy STERIMAR JEST DOBRY NA KATAREK?

Polecane posty

??

podobno tak, nawilza sluzowke nosa wiec dla niemowlakow jest wskazany natomiast czy wyleczy katar nie wiem, bo mlody jeszcze nie mial :)

Gość *olik
nie.... przynajmniej nie dla mojego dziecka sluzowke tez slednio nawilza nie oddyka noska i aplikacja jest straszna jedno psikniecie jest zdecydowanie za dlugie i mocne jak dla malego dzicka moje dzicko ma 3 lata

Gość *olik
a ile ma twoje dziecko?

ja osobiscie polecam disne mar sterimar ma ciulowy aplikator, to fakt jak mlody sie urodzil lekarki kazaly kupic sterimar, ale tak sie meczylismy zeby mu to zaaplikowac, ze kupilismy disne mar aplikacja prosta i nie tak duza dawka leci na raz natomiast jak pisalam wczesniej, nie wiem czy woda morska jakiejkolwiek firmy wyleczy katar u nas sprawdza sie w wyciaganiu kozul z nosa, ale kataru mlody nie mial wiec nie wiem

Gość Jest specjaljna woda dla dziec
nazywa się UNIMER PEDIATRIC. Kosztuje cos ok 15zł i jest jej dwa razy więcej niż Sterimaru

Gość KrystynaE6993
Uzywaliscie leku o nazwie Unimer pediatric? No bo wyszukiwalam komentarzy na temat tego produktu i nie wiem co myslec. Moze moglibyscie cokolwiek opowiedziec mi o tym prepearacie? Jest sens go kupowac, sa dostepne jakies zamienniki? Tu przeczytalam troche opinii o Unimer pediatric: http://www.listalekow.pl/unimer-pediatric/ - uwazacie, ze warto sie tym zasugerowac? Wolalabym sie nie i roztrwonic bezsensownie pieniazki, dlatego postanowilam Was zapytac. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.

Gość gość
Disne mar jest super i nie chlapie w oczy ,po za tym te wody to jest wszystko to sami,wazne zeby nie uzywac nasivin czy innych temu podobnych gowien do nosa

Gość gość
Niewiadomo tylko,dlaczego uzywasz takiego okreslenia dla Nasivin,ktory tez ma swoje zastosowanie.

Gość gość
bo to jest g***o ,obkurcza śluzówkę i tym samym wcale nie pomaga zwalczać kataru tylko go "usypia" można używać max do 5 dni chyba jak nie 3 i potem co znowu to samo ,więc lepiej dać się katarowi do końca wyszaleć i go nie blokować , i mieć spokój ,ktoś dobrze napisał w innym temacie że takie wynalazki są dla tych którzy mają np spotkanie a nie chcą smarkać ale nie dla dzieci ,dla dzieci wystarczy woda morska i odciąganie kataru .

Gość gość
antybiotyki też maja swoje zastosowanie a przy okazji zwalczenia choroby ,organizm niszczą.

Gość gość
Aha...To ja ci powiem,ze zle uzywasz okreslenia na g... O ile malemu dziecku lepiej dac Sterimar lub podobne,to u starszego,w przypadku meczacego kataru i szkoly-naprawde taki Navisin czy Afrin to ulga

Gość gość
tak jasne słuchaj swojego konowała .

Gość gość
twoja terminologia medyczna jest watpliwa -tu g i znow g...,tam konowal :D