Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik_K_K

Duzo bialego sluzu - co moze oznaczac?

Polecane posty

Gość Kasik_K_K

Martwie sie :(

Gość Kasik_K_K
:(

Gość sunivia
Kasik_K_K----troszke za mało informacji podałas ....przyczyn białego sluzu moze byc sporo :)...moze to byc miedzy innymi infekcja..lub u niektorych kobiet oznaka ciazy...moze jakies info?

Gość Kasik_K_K
hm... no tak na sciankach go troche jest, moja kolezanka miala tak po pierwszym stosunku, ja tez go niedawno przezylam i zaraz potem dostala okres, ja rowniez czekam i czekam :(

Gość uppppppppp
moze to byc owulacja, moze to byc ciaza - jak jest go duzo, wiecej niz zawsze. A ktory to dzien cyklu?

Gość sunivia
..ale dokładniej jak on wyglada...ma grudki, moze jakis zapach ..ile juz czekasz na ten okres?

Gość Kasik_K_K
juz jest 39 dzien cyklu, ale ostatnio tez dostalam okres po 38 dniach, czesto mi sie spoznial wczesniej a w sierpniu zaczelam wspolzyc, zabezpieczalam sie i dalej okresu nie ma, mierze tempke i jest niska - czyli ona wyklucza ciaze? boje sie bardzo

Gość sunivia
jezeli wczesniej nie mierzyłas temperatury to teraz sobie tez odpusc :)skoro sie zabezpieczałas ,to nie rozumiem czego sie boisz?

Gość Kasik_K_K
no ale podobno w ciazy jest podwyzszona tempka, a ja takiej nie mam, zabezpieczalam sie tylko a moze az gumka...

Gość Kasik_K_K
no i nie mam okresu...

Gość uppppppppp
moze jakas infekcja, ja przed okresem mam sucho a sluzu wiecej na owulacje. Dziewczyny w ciazy pisalay ze na ciaze jest mleczny i bardzo duzo.

Gość sunivia
skoro czesto CI sie spozniał..to sie nie martw...zdenerwowanie tez moze opoznic miesiaczke ..wiec sie nie zadreczaj tylko spokojnie czekaj :)

Gość Kasik_K_K
a moze dopiero owulacje przechodze? bo ja jeszcze niedawno na wiosne mialam 2 miesieczne cykle, a kumpela znowu mowi ze ona po pierwszym stosunku tez tak miala i martwila sie, a teraz ma go przed okresem juz mniej, ale nie ma calkiem sucho, boze martwie sie :(

Gość Kasik_K_K
a czy wyjazd nad morze(gdzie mialam ostatni okres) dzialke, pierwsze stosunki moga opoznic okres? zwlaszcza jesli mialo sie problemy kiedys bralo luteine.

Gość uppppppppp
jak sie zabezpieczylas to badz prawie w 100% spokojna.

Gość sunivia
o takich 'opozniaczach' nie słyszałam ;)..a co do luteiny to zdania raczej podzielone ..zreszta co oznacza to kiedys?

Gość Kasik_K_K
ale tylko prezerwatywa byla.

Ja tez mam mnostwo bialawego sluzu praktycznie przez caly cykl! Gin mi powiedzial ze jesli nie towarzyszy temu zaden swiad, pieczenie ani jakies inne objawy to nie ma sie czym martwic!

Gość Kasik_K_K
w zeszlym roku bralam, od tego roku zaprzestalam i jeszcze w marcu mialam przerwe z okresem do maja, pozniej w lipcu dostalam po 38 dniach a pozniej w sierpniu tez po 38, a teraz 39 dzien i nie ma :( tylko teraz zmierzylam temp. i jest 36,3

Gość uppppppppp
kasiu nie denerwuj sie, prezerwatywa dobrze uzyta daje prawie 100% pewnosci, my uzywamy od 2lat:) Nerwy opuzniaja okres. zobaczysz juz niedlugo dostaniesz - tylko daj nam tu znac:) A masz objay na @?

Gość Kasik_K_K
ja ogolnie nie mam takich typowych objaw na @ , rzadko mnie bola piersi teraz tez nie, czuje lekkie bole w podbrzuszu i glowa mnie boli - wszystko, mierze tez temp i jak dotad najwyzsza to byla 36,8, ale wiesz i tak sie boje bo to juz 39 dzien.

Gość uppppppppp
no , juz boli cie podbrzusze a jutro bedzie @ :)

Gość Kasik_K_K
ale w ciazy tez moze:(