Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luteina

Po ilu dniach brania luteiny okres?

Polecane posty

Gość luteina

pyt. jak w temacie... proszę doświadczone babeczki o wpis...

A ginekolog Tobie nic nie powiedzial na ten temat? Bierzesz max 10 dni.Jesli w ciagu tych 10 dni wystapi krwawienie to odstawiasz tabletki,jesli nie to bierzesz przez 10 dni i nawet jesli nie wystapi tego 10 tego dnia to i tak odstawiasz i czekasz na okres.Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi ;)

Gość luteina
please, dziewczyny, żadna nie brała jej na wywołanie okresu???? odstawiłam tabsy i 2 m-ce czekam na @, gin przepisała mi luteinę i chciałabym wiedzieć, jak ona szybko działa.... PLEASE!!!

Gość luteina
Weridiana - dzięki! już kumam.... gin to mi trochę nakręciła z tym ale juz kumam... dzięki... a zazwyczaj po ilu dniach przychodzi?

ja zawsze biore 5 dni 3 razy dziennie a okres przychodzi do tygodnia, ostatnio po 4 dniach :)

Gość lutka inka
ja przez ta luteine okres dostawalam co 2 tyg:/ i dotego bardzo krwawilam..Ale ja to zawsze mialam problemy z regularnym cyklem.. przed braniem dostawalam co 3 miesiace i brzuch przynajmniej mnie nie bolal.Teraz juz nie biore i znowu dostaje co jakies dwa wiec bedzie sie trzeba wybrac do gin.

Gość ja bralam luteine
raz nie mialam okresu 2 miesiace, bralam luteine tydzine i dostalam. potem znowu mialam problemy, bralam luteine 10 dni, ale okresu nie dostalam- okres pojawil sie sam....po 6 miesiacach.

Gość luteina
dzięki za wpisy... ja dziś biorę drugi dzień no i czekam.... odstawiłam 2 m-ce temu Cilest i okres się nie pojawił, jestem też dosyć chuda i boję się, że przez to mogę mieć jakies zawirowania z @..... mam nadzieję, że dostanę niebawem bo chciałabym zacząć starać się o dzidziusia :)))