Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina_alina

Każdy facet woli większe piersi!!!jeśli mówi inaczej to kłamie

Polecane posty

Gość alina_alina

jestem kobietą i śmiem to twierdzić! nie mam kompleksów na punkcie mojego biustu pomimo że jest mały(nie same sutki:) ma bardzo ładny kształt,jędrność-to wiadome,jakbym miała troche większe byłyby piękne.mam też partnera,mówi o nich że Bóg wiedział jak takie piękne kształty stworzyć i takie tam ble ble,słucham tylko tych lukrów,ale wiem że wolałby większe(chociaż niby twierdzi że duużych nie lubi)takie średnie.a wiem to ponieważ jak tylko zbliża mi się okres to wiadomo są jakby większe,pełniejsze to się bardziej nimi interesuje niż normalnie,częściej je wtedy komplementuje itp. więc girls nie łudźmy się jakby miał do wyboru ZAWSZE wybierze większe;) pozdrawiam

Gość wspolczuje ci bo moj facet
interesuje sie moimi zawsze tak samo czyli bardzo. nie ma dla niego znaczenia rozmiwar wbrew temu co piszesz..

Oczywiście, że facetom podobają się duże piersi, ale kiedy kobieta wpadnie mu w oko, to wielkość jej piersi nie będzie miała dla niego żadnego znaczenia. Nie łudźmy się, że mając piękny, duży biust znajdziemy faceta swojego życia- tak dobrze to nie ma. Zapewniam Cię, że facet nie ucieknie z krzykiem, jeśli zobaczy, że masz małe A.

Gość alina_alina
no wiadomo,bo Ci nie powie wprost że woli większe,mój też nigdy nie powiedział,"zachwyca" się nimi tak jak pisałam jak są pełne i jak są mniej pełne.

Gość alina_alina
mam małe B,nie A.ale tak czytam czasami topiki,jak piszą dziewczyny że faceci LUBIĄ MAŁE PIERSI.oni nie lubią,mogą ewentualnie zaakceptować. nigdy nie mówiłam przy moim że mam jakikolwiek kompleks,on też nigdy nie stwierdził ale masz małe,choć to logiczne,ale może ma chociaż wyczucie:) temat jest po to,żeby nie pocieszać sie sztucznie,że na pewno nie wolałby większych,żeby się nie okłamywać,ja to pisząc nie jestem zła na mężczyzn,bo ja też lubię spojrzeć jak dziewczyna ma ładny biust,nie zwisający,taki średni,nie przesadny.ale wiadomo nikt nie wybierał sobie:)

Gość arbuzolamacz
bardzo sie mylisz, bardzo uogolniasz, nie jestes facetem wiec zamilcz

Gość iskierka ego
A ja wam powiem że gó... mnie obchodzi jaki im się podobają mam piękne ale nie jakieś ogromne i dobrze mi z tym,nigdy nie zrobiłabym sobie operacji czy nie będę płakac bo jakiemuś facetowi się niespodobały.Mało mnie to obchodzi>:)

tak samo jak KAŻDA kobieta lubi umięśniony brzuszek u faceta. KONIECZNIE lekko ale nie przesadnie umięśniony! chociaż zaraz... a może to TYLKO MOJE zdanie.. pomyśl o tym 🖐️