Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlpejskieMleczko

Na jaki kolor ufarbowac włosy?

Polecane posty

Gość AlpejskieMleczko

Mam brązowe oczy a naturalne włosy jakby ..szare, nie wiem co to za kolor.Chcę ufarbowac włosy, ale nie wiem na jaki kolor..teraz mam wrażenie , że oczy i włosy kolorystycznie do siebie nie pasuja. Dziewczyny jaki kolor radzicie ?

Gość iskierka ego
Jeśli masz ciemną oprawę oka, na ciemno. Teraz są modne brązy i rudości. Jestem fryzjerką :)

tak po omacku to raczej nic Ci niemozna doradzic, musialabym zobaczyc Twoje zdjecie, wazna jest tez karnacja. moze pojdz do zaufanej fryzjerki i niech Ci cos doradzi jzeli zdecydujesz sie juz robic cos na wlasna reke to przestrzegam przed farbami typu jasny braz, sredni braz bo one z reguly wychodza bardzo ciemne

Gość chyba brąz
sądząc po opisie. Ale tak jak pisała poprzedniczka, jasny i średni wychodzą bardzo ciemne. Sama farbuję na jasny brąz, a moja siostra na ciemny, ale kolory są prawie identyczne.

Gość no tu jest sklad ale nie znam
jeśli chceta brąz to musicie wymieszać średni blond z ciemny, choć wczoraj moja fryzjerka zmieszała średni blond 75% i 25 jasny blond, i wyszedł piękny kasztanowy brąz :)

Gość AlpejskieMleczko
nie mam jasnej cery raczej taka ..no nie wiem , oliwkową. Farbowałam włosy przez jakis czas na braz i najładniej wygladał jak sie spierał , wtedy miał odcień lekko rudy..zastanawiam sie tez nad makijazem oka. Gdy widzę dziewczyne z mocno umalowanym okiem to najczesciej ma jasne oczy a ja mam ciemne i gdy umaluje je czarna kredka to te jasne włosy mnie rozjasniaja..nie wiem jakie sa moje kolory...a zaufanej fryzjerki nie mam..:( nie znalazła sie taka jeszcze :(

pojdz do fryzjerki, ale sprawdzonej, ona Ci cos doradzi i moze np. zrobic Ci mieszanke, ona juz bedzie wiedziala jak dobrac farby,zeby kolorek wyszedl fajny Moja mama czesto robila mieszanki i efekt o wiele lepszy niz z jenego koloru

ciemniejsze kolry to raczej na wieczor, na jakies wyjscie a tak na dzien to radzilabym jakies cieple kolory,

Gość AlpejskieMleczko
Ale dziewczyny , jak wy znajdujecie swoje zaufane fryzjerki? ja myslałam ost że znalazłam ..pierwszy raz było super chociaz sama musiałam wymyslec fryzure bo ona nic nie chciała mi zaproponowac a za drugim razem .. poprostu zrobiła mi krzywde. nie potrafiła odzwierciedlić fryzury pokazanej na zdjeciu i sciachała włosów tyle ile chciała..i tak mam od wielu lat ..:(

Gość blond pasemka
na naturalnych. jak będzie nieładnie, to przefarbujesz na brąz czy rudości a w drugą stronę (z ciemnych na jasne) trudniej naprawić.