Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glicea11111

jestes głupia i teraz mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość glicea11111

Wiem,że zrobiłam źle ale juz nie odwróce tego co sie stało. Miamowic znam wszystkie hasła do kont mego lubego. Któregoś dnia zaglądnełalm i odczytaam wiadomość od jego ex.Nic w niej nei było ciekawego .Przestraszyałam się ,że zobaczy ,że ja odczytałam i skasowałąm tą wiadomość. On nie wiem,że ją dostał.Ja mam teraz wyrzuty sumienia.Nie wiem co zrobić czy mu powiedzieć, czy zapomnieć ??Juz nigdy tego nei zrobie

Gość zapomnij o tym
i nie martw sie, wiadomość przecież mogła wcale nie dojść. Nie przyznawaj się zapomnij o sprawie

Gość nigdy nie mow nigdyyyyyyyyy
:D a tak na serio ja bym milczala.Zobaczysz wtyedy facet non stop będzie Ciebie podejrzewal mimo że nic nie zrobiłaś

Gość glicea111
Wiem,że bedzie mnie podejrzewał. Kurcze ja nei chciałam tego robić , sprawdzałam czy doszły zdjęcia i zobaczywszy ta wiadomość poprostu kliknelam trochę z ciekawości a troche z zazdrości

Gość wwwretrewt
masz nauczkę, wyciągnęłaś prawidłowy wniosek (żeby więcej czegoś takiego nie robić) a teraz musisz się z tym pomęczyć (miej nadzieję że ta eks zrozumie że błędem było pisać i nie będzie się dalej dobijać ani pisać ze skargami że jej nie odpisano) w każdym razie jeśli wkręcisz sobie poczucie winy i będziesz próbowała coś zrobić, wyjdzie jeszcze gorzej! zapomnij więc o tym mailu

Gość dobrze zrobiłaś
i nie czuj sie winna, przeciez to tylko głupi sms a przynajmniej upewniłas sie że nie musisz sie obawiac o jego relacje z byłą nic mu nie mów

Gość wwwretrewt
matrix, tu już stało się, mail otwarty i skasowany, nie chodzi więc o to czy należało tak zadziałać czy nie ale co teraz zrobić

Gość glicea111
dokładnie matrix,ja wiem ,że źle zrobiłam i w żaden sposón nie chce się usprawiedliwiać.

o ja wale nie jeste glupia ani zle nie zrobilas.zapomnij o tym nic sie nie stalo kurde to zadne klamstwo ani nic takiego;/ daruj sobie nie rob problemu.

swoja droga super ze znasz jego hasla to znaczy ze sobie ufacie. ja nie znam zadnego hasla mojego chlopaka na dodatek nigdy nie widzialam nawet jego listy z gg a wsz waidomosci kasuje ;/