Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssd

do studentow

Polecane posty

Gość ssssssd

nie uwazacie ze to skandal? Nasz lektor z niemieckiego...na pytanie kiedy bedzie go można złapać na uczelni we wrzesniu(poprfawki oczywiscie)wyraził swoje zdumienie...i oswiadczył że nie zamierza sie zjawiać we wrześniu bo ma wakacje!!Dał wpisy tylko trzem osobą ale mniejsza o to... Nie wymagam by całe dnie siedział na uczelni... Ale sesja poprawkowa to nam się nalezy przecież!!! Dlaczego inni wykładowcy mogą przyiść spedzaja we wrzesniu niekiedy nawet całe soboty i niedziele...Siedzą do ostatniego studenta.....a ten Stwierdził że z wakacji nie bedzie rezygnował... Przecież to żadna łaska nie jest..OFicjalnie waiadomo....że to sesja poprawkowa....i oni powinni dac nam do niej prawo...!SKaNDAL

Gość ssssssd
Ja nie rozumien dlaczwgo inni przychodzą.....a ten JEDEN nie.... Albo niech przychodzą wszystcy albo nikt i dajmy sobie w ogóle spokój z sesją poprawkową... Nauczyciel francuskiego siedzi w szkole nawet w niedziele do 20.00 z poprawkowiczami...a ten nie bedzie rezygnował z wakacji...To gdzie tu jest sprawiedliwość..Pewnie jeszcze jednemu i drugiemu tyle somo płacą...!!Sesja poprawkowa to nie łaska mnie się nalezy jak psu zupa!!! Nic bym nie mówiła jesli ze dwie trzy osoby miały u niego poprawke....bo np olewały cały rok...Ale on tak załatwił prawie całą grupę!!!Moja koleżanka ma sme piatki tylko zniemieckiego kuleje...Pod koniec wrzesnia ma złozyć indeks w dziekanacie jesli tego nie zrobi przepadnie jej stypendium(400zł-łapałaby się na najwyższe) Ach...szkoda słów...Doniose chyba....bo czuje się całkowicie bezkarny...Sesja poprawkowa wpisana jest w kalendarium...Od 16 oficjalnie wiadomo że są poprawki...i wg mnie jego obowiazkiem jest sie na niej zjawić....Co innego po sesji.....ale teraz powinien byc

Gość popracuj nad ortografią
:classic_cool:

Gość waldek986
yyyy a gdzie ty tu widzisz błedy ortograficzne?? Ja widze same literówki najprawdopodobniej z pośpiechu...

Gość waldek986
chyba nigdy prawdziwych bledów ortograficznych nie widziałes

Gość yuyu
osobom - nie osobą (końcówka -om w liczbie mnogiej rzeczownika)

idź do dziekana, albo do kierownika studium jezyków obcych od danego jezyka....jeśli kierownik bedzie miał papiery, bedzie mógł dać ci wpis i wysłac do dziekanatu..... na mojej polibudzie nie takie numery nam wykręcali... ;) dużo wytrwałości w walce z chamami uczelnianymi życzę :)