Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anul

Dlaczego spóżnia mi się okres?

Polecane posty

Zacznę od tego że mam 17 lat i kilka dni temu w 22 dniu mojego cylku miesiączkowego, który trwa 28 dni, po raz pierwszy współżyłam z chłopakiem (on ma 25 lat) z prezerwatywą. Bardzo mnie to bolało, on stwierdził że dlatego bo byłam bardzo spięta, ale ja poprostu bałam sie konsekwencji, chociaż byłam do tego przygotowana i nie żałuje, trochę poplamiłam pościel, a może nawet bardzo, tej krwi było dużo. Piszę bo spóżnia mi się okres już 2 dni i starsznie się boję,wczoraj zauważyłam na wkładce troszeczkę krwi, ale to była śladowa ilość, teraz nic, wkładka czysta, 3 tygodnie temu miałam głodówkę która trwała 7 dni, teraz się dużo stresuję przez szkołę, jak myślicie czy to przez te problemy, czy mogę być w ciąży? Nie mam pojęcia czy się czuje jak pęknie kondon. Mój chłopak uważa że jest wszystko ok, ale ja już nie wiem co o tym wszystkim myśleć.

Gość no i dziekujemy
za wcześnie podjełaś współżycie... a tak poza tym - jesteś w stresie (po co Ci to było?) chłopak jak widzisz ma samopoczucie świetne...i wcale mu się nie dziwię... kto chce miec problemy, to je ma... a co Ci radzić - idź do lekarza i tyle

Gość sunivia_
według mnie to z powodu stresu spoznia sie okres .. nie zadreczaj sie ....nie mysl o tym i spokojnie czekaj na miesiaczke :) Pozdrawiam

Gość deeeedeeeee
Glodowka mogla miec wplyw na termin owulacji, a co za tym idzie na termin okresu. Nalezy pamietac, ze faza od wystapienia krwawienia do owulacji jest RUCHOMA, natomiast od owulacji do kolejnego okresu - 12 do 16 dni.

No tak tylko tego mi brakowało, aż się rozpłakałam, mam okropnego doła, nie wiem co robić, strasznie sie boję, cały czas jestem w stresie i bie mogę przez to jeść, mineło 3 dni od mojego współżycia, ja ciągle się zadręczam, Boże jak chciałabym mieć okres, nigdy tak na niego nie czekałam:(((

Gość deeeedeeeee
Nie denerwuj sie przede wszystkim. Gorace kapiele, lampka winka.. wyluzuj sie! A skoro spoznia Ci sie, to zrob test. Wszystko bedzie jasne.

Gość kasiacio
nie jestes nnie jests nie stresuj sie stres potrafi bardziej namieszac w tym babskim cyklu niz wszystko inne.najlepiej zrob test.

dziewczyny właśnie zmieniałam sobie wkładkę i zauwazyłam na tamtej krew taką mała plamę, to krew czysta bez żadnych skrzepów, jeszcze mnie boli, jak myślicie czy mozliwe jest że chłopak mógł mi coś uszkodzić, a może to taka skąpa miesiączka

Gość kasiacio
poczekaj do jutra moze okres ci sie zaczyna wahania do 7 dni w datach sa normalne i kazdemu moga sie zdarzyc

Aha a testu nie mogę narazie zrobic bo dopiero 3 dni mineły od współżycia, więc muszę chyba poczekać jeszcze jakieś 2- 3 tygodnie

Gość kasiacio
sa takie quick po 6 dnich mozna robic

w takim razie kupię test w poniedziałek, a czy w czasie okresu mozna robic testy ciązowe, ten guisk to z bobaskiem jest?

Gość deeeedeeeee
Kasiacio, to zez test wykrywa ciaze po 6 dniach, nie znaczy ze jest to 6 dni po stosunku!!!

może moge jeszcze liczyć nz wypowiedz innych dziewczym we wstępie się pomyliłam współżyłam z chłopakiem w 26 dniu mojego cyklu a wiec 2 dni przez okresem, moze któreś z was miały podobne doświadczenia?

Gość kinga22
jak to było w tym 22 dniu to watpliwe ciaza a jeszcze z gumka pozatym nie stresuj sie dziewczyno to okres przyjdzie pa

Gość viviolet
nie martw się, na pewno nie jesteś w ciąży, ale dla pewności zrob sobie test. Mi okres spóźnia się już dwa tygonie, zrobiłam 3 testy i wszystkie wyszły negatywne, też miałam teraz sporo stresu i myslę, że to jest przyczyna, zarówno Twoja jak i moja :) głowa do góry :) nie martw się :)

Ach dziewczyny teraz będę się martwiła aż sobie tego cholernego testu nie zrobię, dopiero kilka dni po współżyciu minęło a więc muszę poczekać jakieś dwa tygodnie, na dodatek mój chłopak, wyjechał dzwoni do mnie codziennie, a ja tak potrzebuję się do kogoś przytulić, może macie nr komórkowy do jakiejś pani ginekolog?

Ach dziewczyny teraz będę się martwiła aż sobie tego cholernego testu nie zrobię, dopiero kilka dni po współżyciu minęło a więc muszę poczekać jakieś dwa tygodnie, na dodatek mój chłopak, wyjechał dzwoni do mnie codziennie, a ja tak potrzebuję się do kogoś przytulić, może macie nr komórkowy do jakiejś pani ginekolog?

Anul czym sie martwisz nie jestes napewno w ciazy pozatym to byl pierwszy raz to przerwal Ci blone dziewicza dlastego poijhawila sie krew ja strasznie cierpialam za pierwszym razem krew sie strasznie polala jak okres.z kazdym razem bylo coraz lepiej teraz jest cudownie:))

a Tesrty mozesz zrobic zebys sie juz dluzej nie martwila.ale mysle ze nie masz czym sa testy ktore wykrywaja ciaze po tyg wiec zrob ;)

dzięki Monika017, na początku bardzo bałam się pierwszegon razu, chciałam mieć to za sobą i na szczęście już mam, też mnie strasznie bolało, pewnie jeszcze kilka kolejnych razy będzie mnie bolało a póżniej to samna przyjemność, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze,

Zawsze tak jest;)mnie tak bolalo ze juz nie mialam ochoty na proby zaden sex:/ ale jakos to przemoglam i nie zaluje:)sex naprawde jest przyjemny :P:)

Gość Arenika
nie martw się, wlasnie zaczyna ci sie okres:) 24 dc jest bezplodny, uszka do góry, jutro przyjdzie @:D

U mnie było tak że piewszego dnia (24 dzień cylku) chłopak chyba mi nie włożył penisa do końca bo poproswtu nie mogłam wytrzymać tak mnie bolało, na następny dzień było już lepiej, i w tym dzni i w t6m krwawiłam

Gość Arenika
Krwawiłaś bo przebil ci blone. Okres dostaniesz, nie martw sie.

wiem , wiem, troche było trej krwi. Chciałabym o tym nie myśleć, wydaje mi się że nie jestem w ciąży ale nie moge przestać się zamartwiać, niestety:((

Dzisiaj mój facet dzwonił, powiedział że żyć beze mnie nie może, jednak to nie jest takie łatwe on ma 25 lat ja tylko17 i jeszcze się uczę, myślę o dobrych studiach, póżniej pracy, ustabilizowaniu si.ę i dopiero pózniej o rodzinie można myśleć, a sex swoją drogą, powiedzcie dlaczego to takie niesprawiedliwe że często tak sie boimy konsekwencji przyjemności. Dlaczego młode dziewczyny z takimi zasadami i celami jak ja nie mogą poprostu odpłynąć w czasie sexu, tylko się stresować i myśleć o konsekwencjach, muszę iść do gina żeby mi jakieś środki anty polecił, tylko najpierw muszę przestać mieć schizy i się tak zadręczać bo przez to mam zły humor i z byle powodu naskakuję na bliskie mi osoby:(((

dziewczyczy, dzisiaj zauważyłam biały śluz, tzn. nie na wkładce, ale jak się podcierałam, co to oznacza?