Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AŻ

Kiedyś było inaczej...

Polecane posty

Gość AŻ

Jestem z chłopakiem rok. Kochamy się. On jednak od pewnego czasu bardzo się zmienił. Rzadziej mnie odwiedza, rzadziej dzwoni. Tłumaczy się robotą i zalataniem. Ale czy mam w to wierzyć? Kiedyś też pracował i miał czas by zadzwonić, przyjechać. Teraz potrafi się nie odzywać cały dzień. Jak przyzwyczaić sie do tej zmiany? Dlaczego mi to tak nie odpowiada?

Gość AŻ
To co zrobić by nie czuł się taki pewny , że mnie ma?

Gość lalineczka
aż---> przyzwyczaił Cię do pewnych swoich zachowań, stąd ich zmiana budzi w Tobie niepokój. Ale wyluzuj, że nie tak często dzwoni, to nie znaczy, że Cię mniej kocha. Daj mu może czsem trochę za sobą zatęsknić;)

Gość AŻ
Chciałabym móc dać mu zatęsknić, ale ja tęsknię w każdej minucie przy czym mu każe też tęsknić ;) tak w ogóle to ciagle zauważam ze chłopacy odwierają pewne rzeczy zupełnie inaczej niż kobiety. Kobieta by chciała mieć faceta 24h na dobę, a mężczyzna myśli trochę inaczej

Bo my jesteśmy z Wenus, a oni są z Marsa...Zawsze tak było i zawsze tak będzie...;-)

Jeśli on się nie odzywa, Ty też nie pisz, aż się zainteresuje, co u Ciebie. Zadbaj o siebie, zmień fryzurę, kup kilka fajnych łachów. Gdy nie znajdzie dla Ciebie czasu wieczorem, możesz napisac, że skoro tak, idziesz do kumpeli lub z nią na miasto. Jeśli jeszcze mu zależy, zrozumie, co się kroi.

Gość AŻ
On twierdzi ze widzi zmiany. Myslicie ze gdy ja zacznę częściej mu odmawiać spotkań, będzie bardziej chciał się ze mną zobaczyć ?

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin