Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monix432

bol poomocy!

Polecane posty

Gość monix432

niedawno dostalam miesiaczke i nie wiem czy to z tego powodu ale odczuwam ostatnio straszne bole takie przeszycia bolowe mniej wiecej tak jakby od odbytu i do brzucha i nie moge wtedy usiasc ani wstac..bole wystepowaly najczesciej do popoludnia pozniej ustepowaly..i nie wiem co to moze byc..nie byl to normalny bol miesiaczkowy,tylko lapalo mnie tak na dluzsza chwile a potem spokoj i tak kilka razy w ciagu dnia

Gość kasiacio
ja mam podobnie jak mam okres:"(((

Gość monix432
ja wczesniej nic takiego nie mialam byly to tylko zwyczajne bole i nie wiem od czego tak teraz sie dzieje ze sie ruszac nie moge nawet w polowie okresu bo zawsze bole wystepowaly 1 i 2 dnia a potem spokoj a teraz :(

Gość ja skads to znam
na szczescie juz nie mam takich boli. najlepiej jakbys jak najmniej chodzila ale wiadomo ze tak sie nie da. sprobuj nurofen forte i nospe. te dwie tabl razem, mi pomaga

Gość kasiacio
ja kiedys wogole nie mailam zadnego bolu jak mialam okres a teraz 3 dni mam jak pieklo tak to juz jest urodzilas sie kobieta i nie zmienisz ale dla pewnosci idz do lekarza ja bylam i nic mi nie stwierdzila

Gość kasiacio
a ja np no spy nie moge bo po niej wymiotuje

Gość monix432
ale to nie jest zwylky bol boli mnie tak jakby odbyt ale to tez nie tam ja tak jakby na ta chwle jestem nieruchoma..a czasem zdarzylo sie tak jak nie mialam okresu i nie wiem skad ten bol

Gość ja skads to znam
pigulki mi pomogly tzn nie mialam takich boli i mniejsze krwawienie ale juz nie biore bo za dlugo bralam.

Gość monix432
na taki przeszywajacy bol nic nie pomaga a tabletki hamuja tylko moj bol brzucha a te przeszycia nadal trwaja

Gość kasiacio
bo to jest takie napiecie nacisk na miednice moze wystapic w trakcie okresu i przed i po. zwiazane z tymi skurczami czasem tez jak masz owulacje

Gość monix432
ja wlasnie skonczylam brac opakowanie microgynon21 a teraz odstawilam bo z przyczyn losowych sa mi na razie nie potrzebne

Gość ja skads to znam
tez mnie bolal odbyt :(wspolczuje bo pamietam to. do ginekologa idz, moze cis wymysli jak Ci pomoc

Gość ja skads to znam
i nie bierz tego gowna,jak kiedys beda potrzebne to wez lepsze. ja zaczelam brac pigulki wlasnie dlatego ze mialam bolesne okresy i bylam dziewica nawet,ale ile mozna

Gość monix432
microgynon to gowno czemu?

Gość monix432
a lepsze to znaczy?moja sister bierze nowynette czy cos takiego dobre to jest?

Gość ja skads to znam
chodzi o to ze microgynon maja duzo hormonow. novynette ma o wiele mniej albo np harmonet, yasmin. sa "lzejsze". zapytasz lekarza to dobierze.

Gość monix432
no ale wlasnie dostalam ten microgynon21 tzxn mi taki przepisala