Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak beznadziejna

Kolejny raz dałam plame na rozmowie o prace

Polecane posty

nie umiem sie zaprezentowac, nie umiem wymienic swoich zalet, a nawet jesli je wymienie to brzmi to cholernie niewiarygodnie. nie potrafie zainteresowac soba pracodawcy. siedze sztywna i odpowiadam na pytania przez zęby. o usmiechu nie ma mowy. z wielkim wysilkiem patrze mu w oczy, no bo przeciez kontakt wzrokowy to podstawa. zanim tam wejde juz chcialabym wyjsc. kurde, dlaczego :O Mam fajne CV, dlatego prawie wszedzie gdzie wysle oferte dostaje zaproszenie na rozmowe. Kilka razy nie poszlam, zjadł mnie strach, raz uciekłam spod samych drzwi firmy. Za chwile zaczynaja mi sie studia, trzeba bedzie za nie placic a ja przez 3 m-ce nie znalazlam zadnej pracy. jak mozna byc taka ofiara losu :O ciagle slysze ze mam postawe: przepraszam ze zyje, i to jest niestety smutna prawda jak wy znalezliscie to cholerne zatudnienie

Gość nie martw sie
nabierzesz doświadczenia,nauczysz się,jesteś młoda.nie poddawaj się:)

sa tzw. standardowe zestawy pytan, ktore padaja na rozmowach o prace.. pocwicz, pozapisuj na kartce odpowiedzi i przelam sie. wszystko bedzie dobrze

Gość kosiara
Z Wyborczą co poniedziałek jest poradnik da poszukujących pracę.Wyszły dwa , będą jeszce cztery. Polecam.Sam kupuję i koleżankom kseruję.

urzędy pracy organizują kursy efektywnego poszukiwania pracy, może coś takiego by ci pomogło? ale nie wiem, ile takie kursy są warte

ja za to nie mialam bujnego cv ale znalazlam dobra prace bo szef mi powiedzial ze mam to cos i jakos mi tak zaufal;)

Gość dziabagowa
jak idziesz na rozmowe pomysl, ze osoba ktora cie przepytuje to taki sam czlowiek jak ty, wyobraz sobie, ze siedzi na kiblu i robi kupe i bedzie lzej:-) Aha i pamietaj, ze w tych wszystkich firmach potrafia pracowac takie jelopy, ze ho ho. A ty masz niezle cv, duzo w glowie i tylko wydaje ci sie ze swiat doroslych jest takich powazny a oni tacy madrzy. Niestety albo stety wcale tak nie jest. Wszedzie sa tlumy leserow, maruderow, nieukow....

Gość XxXXXXXXXXgy
ale wygrałeś życie :P

dzieki kochani 🌼 kupuje sobie wyboracza w kazdy poniedzialek, czytam te porady jak sie korzystnie zaprezentowac, i w teorii jestem bardzo dobra, gorzej jesli musze je wcielic w zycie osobiście ;) kurcze, niesmialosc i niska samoocena to fatalna mieszanka dla kogos kto poszukuje pracy. wiem na pewno, ze bede pracowac poniżej swoich mozliwosci i kwalifikacji bo przeraża mnie mysl, ze cos by mnie przeroslo, albo ze nie poradzilabym sobie z jakims zadaniem. no, ale zbieram sie w sobie i bede szukac dalej. wszystkim szukajacym (w tym sobie) zycze powodzenia i stalowych nerwow :)🖐️

Gość po twoich wypowiedziach
domniemam, ze jesteś wartościową osobą i życzę abyś znalazła pracę o jakiej marzysz. Powodzenia, głowa do góry!

dziekuje Ci bardzo:)

hej laska :D nie załamuj sie! ja od wczoraj mam prace, a tez szukalam prawie cale wakacje. w koncu ktos sie na tobie pozna 🖐️

Gość gość
GhVeIA0C67dfQeZ92u1ML3Py