Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudy kocur

Panie lubiące oral - zapraszam

Polecane posty

wiedziałem że przyjdziesz:) Zmgly nocy zsunęłaś sie do mnie.Spałem,jednym dotknięciem dloni przegoniłas sen isenne odretwienie przeszło w stan definitywnej sztywnosci.Zdążyłem tylko zlapać niewielka ilość powietrzakiedy ujrzalem nad soba dziki kwiat,rozchylony i błyszczący w nocnej poświacie od wilgoci.Twój kielich i moje usta stopiły sie w jeden zywy organizm.Łączyły sie ze soba i odrywały na chwilę by za moment znów sie połaczyc.Rozpoczeły dziki taniec do kórego zaraz dołączył język,uprzednio znalazłwszy twardą kulkę,schowaną za delikatnymi firankami warg...Oczy mialem spowite Twoja wilgocią,nie widzialem więc kiedy przy moich ustach znalazly sie Twoje piersi.Dwie cudowne półkule.Szukały moich ust na przemian,przepychając sie jedna przez druga.Ich brażowe szczyty drazniły moje usta,zabierając im teraz ostanie krople Twojej wilgoci...Nawet nie wiem kiedy mnie wzięlas w siebie.Zrobiłas to na bezzdechu,oddychająć z ulga kiedy już byłem w Tobie.Teraz rozpoczelaś szalona pogon ku rozkoszy,to przyspieszajć to zwalniając ruchy bioder.Kiedy zaczęłas opadac jeszcze głebiej już wiedziałem,ze zbliza sie szczyt...Balansowalas ciałem szukając rownowagi,płynęłas to opadałas to wznosiłas sie wysoko...Az dlugi i zdlawiony krzyk znaczony usmiechem zagoscił na Twojej twarzy.Przez chwile nieruchomo trwałaś zawieszona w powetrzu...Wiedzialaść ze moja twardośc jeszcze sie nie skonczyła,szukałas sposobu ...Kiedy otworzyłem oczy,zobaczyłem burze wlosow przy moim brzuchu i poczułem Twój cieply oddech...Ju wiedziałem,znalazlas go...:)

Dobry wieczór Zhana i Rudy Kocur- jeśli jesteś :) Piszecie niesamowite wiersze działające na wyobraźnie, dla pań lubiących oral :D :D a może stworzycie, wyszukacie coś dla faceta?? dla mojego faceta za którym tęsknie straszliwie...:( coś miłego, pikantnego, zboczonego i śmiesznego, tudziez erotycznego :P prosze :)

...Nie umiem nie myśleć i myśleć o nas bez nas kłaść się bez marzenia i nie kłaść bez nie-marzeń bez niedotykania się dotykać Ust brakuje uszu do – im szeptania oczu do oglądania mojej nagości. Nie umiem nie czekać na owo – wszystko i to..., .......................................... milego dnia 👄

Gość muleczka
hm juz jestem mokra uuuwielbiamjezyczek szperajacy w srodeczku paluszki lizac

przez gąszcz mych włosów do ust się zakradasz, ustami, uszu płatki smakujesz całujesz mnie dalej za serca namową, z gorącej szyi dreszcze zdejmujesz, by na ramionach chwilę przystanąć, i zaraz potem owoce masz w dłoniach, nie szczędzisz im pieszczot, całusy rozdając, aż czuję jak oba wnet dojrzewają, błysk w moim oku przyjemność zdradza, gdy brzucha równiną się chytro przechadzasz, za biodra trzymając ku sobie przyciągasz, kwiat malwy czerwony i rosą pachnący, ku sobie, słodyczą jego skuszony , rozkoszą czas nasze ciała spowija, godzina mija jak jedna minuta, mocno me ciało w uścisku otulasz i słyszysz jak suche od żaru usta, westchnienia piękna nuta opuszcza ..... ...........................................👄

Gość rudy kocur.
zapomnialem jeszcze dodac, ze moim drugim hobby, oprocz sexu oralnego, jest wprowadzanie zjawiska fali w podworkowych kolach rozancowych. :classic_cool::classic_cool:

Gość orzesz q
to tam też są fale??

na razię mówię nie :P achtung, achtung ... ogłaszam komunikat podszywanie się na tym topiku zabronione jest!

cd....teraz zasnę a kiedy przyjdziesz ze swego snu i zobaczysz mnie spiacego obudź mnie tak jak lubie by znów falowało powietrze by zawstydzonej koldrze zmietej poduszce i podgladającemu przescieradłu podobnie jak mnie zabraklu tchu... ........................................ 👄

Gość chyba cię opusciła
kocurze :-p daremny twój wysiłek może sprobujesz ze mną > lubie oral i troszkę anal,ale delikatnie :)

Gość czerwona wisienka
chciałabym aby jakis pan zajaął sie moja czerwona wisienka jest twarda i zlakniona ssania i lizania :)

Gość czerwona wisienka
żadnego chetnego :(

Gość czerwona wisienka
kocurze poliżesz ?

Gość kubanek
Uwielbial kobietę doprowadzć jezyczkiem do orgazmu. Pieścic jej muszelke delikatnie na początku i coraz mocnie az jej ciało ogarnie rozkosz

dzis pochmurny i chlodny dzień chciałbym język zatopic w ciepłych czelusciach smakowitej cipki miłej pani :)

Gość nie ma jak śledź
wirtualna minetka -yeeee