Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudy kocur

Panie lubiące oral - zapraszam

Polecane posty

dlatego, że ponieważ;) dlatego, że wyobraźnia czyni cuda i z myślami dzikimi wyruszam z Tobą w tą podróż :D powiedz mi, jesteś teraz?

dlatego że budza się we mnie dzikie instynkty i staję się drapieżną lwicą:P

hmm rzeczywiście, też jesteś drapieżnikiem szczególlnie gdy zbliżasz się mnie nich miękkimi ruchami ..blisko...jak tylko możesz najbliżej...

dlatego wciąż nam siebie tak mało..... i mało... do jutra ❤️

Gość pinacz miriam

hmmm \"Nazywaj mnie tak a wyliżę Ci stopy Tak w ogóle to uwielbiam cię kochać do bólu ciągnąć rozwichrzone włosy Lubię też gryźć widzieć jak ramiona zwinne wiją się uciesznie w bólu warkoczyki i jeszcze i jeszcze splątane oddechem z ciała instrumentu skocznej chcą muzyki aż się nie wypełnią po brzegi po całość po nagość spętaną w dziką wzroku narośl Smakiem się upoję i poznam cię smakiem zadam podniebieniu wreszcie je zachwycę i nim światu oddam spiję każdą chwilę. \"

Gość Olcio 25
ja też Olcia

Gość Bolcio46
ja też lubię

Gość Kochanie ...
pozwól mi zagrać ... na ciele twoim melodię naszą ... na zmysłów najczulszym instrumencie ... ukrytą w myślach ciepłych w dotyk zaklętą ... w kolory kształtów odzianą ... kobiecość ... nim cię bezbronnym uczynię nagością ... oczy nasycę światła odbiciem uciszę myśli skowyt tęsknych po tobie ...

...przychodzisz do mnie w nocy bosą stopa rozrzucasz posciel nie spię,a Ty patrzysz jak mimo to budzę sie dotknij mnie,gdziekolwiek rozgorzała skóra ugina się z purpury przechodzi w fiolet i juz nie wiem czy mój zdławiony krzyk namalował usmiech na Twojej twarzy czy kleisty spazm,ktory zalśnił na Twoich piersiach... .......................................... dobranoc:)

Walić w dupę, Sadzić w cyce, A łęchtakę ostrym szpicem. Jebać, dupczyć, ruchać, pchać, Pier....lona kur...a mać. Tak mi się prypomniało, sorki jeśli nie na temat. Wylizał bym zoneczce, ale śpi, małpa.

No tak, było to bardzo samolubne. Jak mogę mieć do niej pretensje? Wyliżę jej później, jak się obudzi. A że małpa, to takie pieszczotliwe określenie. Neiktórzy mówią myszko inni misiaczku inni słonko lub serduszko, a ja mówię małpa. Lizać jednak trzeba.

No ale moja żonka zmęczona jest, bo ciężko pracuje. Z drugiej strony ja uważam, że powinna chcieć. Pomogło by jej. Ale ona mówi dobranoc. Pieścić, muskać, całować, dręczyć, gryźć, miziać, pstrykać wszystko jedno co, tylko żeby chiciała. A nie chce, małpa.

to musisz ją zachęcić...kobiety już takie są.....daj jej się wyspać...pomóż w pracach domowych....pocałuj w szyję kiedy zmywa naczynia...powiedz jej ,że pięknie wygląda...wtedy zobaczysz,że sama się będzie łasić...

Gość wielbiciel lizania
"jakoś jesteś mało romantyczny LIZAć----przestań!!! całować...pieścić...muskać wargami.... " "mój facet mówi mi:masz ochotę na małe lizanko....? i jeszcze tak nie było,żebym nie miała" Oj, Czarniejsza... pozwalasz się "całować" takiemu mało romantycznemu facetowi...? :D

Może faktycznie za dużo od niej wymagam. Z drugiej strony, sama chciała pracować. Widzę, że ją to męczy i wyczerpuje. Ale ona po prostu czasem nie chce. To spory problem. Ja mam większe niż ona potrzeby, a ona o tym wie i często sprawdza moją cierpliwość. Tak mi się czasem wydaje. Nic na siłę. Jak zechce to sama zapyta czy aby nie mam ochoty. Wielbicielu, romantyczność jest w danej chwili, nie w słowach.