Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczka__21

kto ma Kota???????????

Polecane posty

Gość kociczka__21

mam dwie przeurocze kotki :) jedna ma kilka lat a druga 1 miesiąc.Nie są rasowe ale każda ma swój niepowtarzalny charakter i styl. Są wspaniałymi stworzeniami. Napiszcie ile macie kotów, jaką rasę mają, może jakieś ciekawe anegdoty z nimi związane:) na pewno coś pamiętacie:) i jak długo już są z wami. Chętnie poczytam jak to jest u was :)

Gość tez mam taki nastroj
ja mam 1 rasa jakas tam , ma wyjatkowa masc i rzadko tej masci wystepuja kotki , przewaznie sa kocury , moj kocur ma 16 lat

Gość kociczka__21
to bardzo stary jest. Miałam kotkę która zdechła po 13 latach

Gość swinkowaaaaaaa
ja tez mam 1,5 roku, jest zwyklym dachowcem, nazywa sie franca i jest strasznie interesownym zwierzeciem. nie ma w sobie nic z milego , kochanego zwierzatka - chyba sie w pania wdala

Gość milusśśśśś
MInakszi masz kota????

Gość kociczka__21
moja starsza kotka staje pod drzwiami jak chce wyjść z domu :) to bardzo ułatwia mi życie;) a jak jest głodna to głośno miałczy... chyba jej się po prostu nauczyłam :)

Gość kociczka__21
wasze koty dają wam jakoś znać o swoich zachciankach?? :)

Gość kotkowa666666
hm ja mam kotka od kwietnia w sumie ma ok roku jest to rosyjska niebieska kotka!!!jest przekochana jak wracam do domu to staje na akwarium i mnie wacha i noskiem dotyka , a dzis weszla na telewizor chcial sie przywitac i nas kopnal prad - wiecie jak tak sie naelektryzuje nieraz i sie wystraszyla i niechciala mnie juz nawet dotknac bidulka. dobrze ze zapomniala szybko !!! jak sie kladzie t najpierw siebie myje a potem mnie lize moja najukochansza bogunia!!!!!!!!!!!!!!!!

mam kocura dachowca pospolitego :) jest ze mną od 6 lat i tak samo ma rózne nawyki, pierwsze co jak wstane to leci biegusiem pod miske i siedzi, miauczy dopóki mu nie wsypę świeżej dawki suchego pokarmu ;) a i ma swoja szklankę w zlewie z której pije wode ;) czasem mi działa strasznie na nerwy, ale i tak jest kochany :)

Gość
i ja tez mam kocura :) juz od 5 lat:) rasa, \"dachowiec szlachetny\" a co ;) :D

Gość komóreczka
mój młodszy kociak ma w sobie mnóstwo energii i potrafi znaleźć sobie zabawę we wszystkim włącznie z moimi kapciami które namiętnie gryzie ;) lubi się wspinać po meblach, fotelach i czymkolwiek. dzięki niemu moje ręce wyglądają jakbym przed chwilą wsadziła w róże ;) ale i tak go ubóstwiam

Gość jamamkotkę
moja kicia ma 13 lat i jest boska. jak wracam do domu muszę przez chwilę ponosić na rękach, inaczej chodzi i miauczy rozpaczliwie jak chce jeść, to kiedy tylko gdzieś idę, ona biegnie i zatrzymuje się w progu kuchni pokazując, że czas na am jak chce wyjść drapie w okno, albo siedzi przed oknem jak za długo siedzę a czas na spanie, to leży na łóżku i miauczy, żebym przyszła, jak nie przychodzę- staje w drzwiach i miaaaauczy, bawi się w chowanego- nagle staje, odwraca się do mnie i zaczyna bardzo szybko biec do jakiegoś pokoju i chować sie np pod łóżkiem, zabawne jest to, że jest przekonana, że jak ma schwaną głowę, to jej nie widać:):), więc łażę po pokoju i ją wołam... jak się do niej zbliżam, to ucieka i biegnie do innego pokoju i znów się chowa, sygnał, że koniec zabawy, to położenie się na środku pokoju brzuchem do góry w pozycji- a teraz mnie głaaaskaaaj! gada do mnie przez telefon- jak ktoś jest w domu i mówi sie, że ja dzwonię, to zaczyna miauczeć w stronę słuchawki. jak dzwoni budzik rano, to zwala go łapą i się na nim kładzie, bym nie słyszała i nie wstawała, u weterynarza, jak go lubi, a lubi tylko jednego faceta, to nie da się jej osłuchać, bo tak mruczy, jak nie lubi, to pierze aż krew (lekarza) leci, no milion takich opowieści... w sumie kot jak z bajki. strasznie, strasznie, strasznie cudna i niepowtarzalna. nigdy nie sądziłam, że mogą być takie kotki. wyjątkowy egzemplarz. miałam jeszcze dwie inne, ale jedną otruł jakiś skur a druga zmarła na chorobę nerek jak miała 7 lat.

Gość komóreczka
więc ty też masz cudownego kotka, ale zastanawia mnie to że mój w wieku 13 lat źle już wyglądał. Był chudy i słaby nawet zęby mu wypadły... no ale każdy jest inny

Gość jamamkotkę
mojej sąsiadki kotka ma 17 lat- a zachowuje się młodziej od mojej... geny chyba:), jak u ludzi:)

Gość milusśśśśś
a kiedy zgolilas Minakszi??

Gość JA CIE KOFAC
ja nie mam kota ale bardzo chcialam byc miec

Gość kociczka__21
cieszę się że są ludzie, tacy jak ja, którzy wolą koty od psów :)

Gość kociczka__21
pamiętam że jak miałam 8 lat to przyniosłam do domu kotkę znajdę i tak się cieszyłam że rodzice pozwolili mi ją zatrzymać. To był nasz pierwszy kot. Od tej pory przez mój dom przewinęło się chyba z kilkanaście kotów - nie przesadzam - no ale teraz są tylko dwa :)

Gość kociczka__21
zdradzicie mi jak wasi pupile się wabią? moje to Filipka i Punia :)

Gość jamamkotkę
HAHAHHA, moja to filunia!! :):):):)

Gość kociczka__21
filunia - fajnie:) u mnie jest filipka bo na początku chciałam żeby był filip ale filip okazał się samiczką ;)

Gość kociczka__21
raczej Ala Makota... hehe

Gość kociczka__21
no podzielcie się jakie mieliście pomysły na imię kota:)

Gość ewelinka13
ja też mam jedną kotkę syjamkęjest wyjątkowa ciewawa wszyskiego tylko że mam z niż problem bardzo szybko zachodzi w ciąże ... miałam bardzo dóżo kokó ni=ajwie=ęcej przetrwał 3 mies. rrraaaadddddaaaa!!!!!!!1 nie pieśćie kotó nirozwydrzajcie ich bo bęzie tak jak z moimi poszły na plowanie i niewruciły!!!!!

Gość kociczka__21
moje dostają tabletki anty i już od kilku lat nie zachodzą w ciąże

Ja miałam Pitoliasza.W skrócie:Piciak.Bury,rasy dachowej i to dosłownie.Co rusz sobie \"upolował\" coś u sąsiadów.Niestety,miałam taką alergię,że musiałam mu znaleść inny dom.Szkoda,bo sympatyczny kocurek był.Wdzięczny i w ogóle. Jeśli dzwonił budzik a mąż nie wstawał to odprawiał cały rytuał.Walił w michę,łasił się,mruczał,na koniec zastygał w niemej pretensji na plecach właściciela.Co dziwne,w weekend kiedy komóra wyłączona wcale nie umierał z głodu.Miałam go 4 miesiące,do dziś jak okno się poruszy to myślę:Pitol wraca z łowów:(