Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endziii

Do WIELBICIELA 70 B- SZUKAM CIEBIE!!

Polecane posty

Gość endziii

Chciałam zasiegnac porady, jesli bedziesz to prosze odezwij sie- z góry dziekuje:)

Gość endziii
ooo jestes- fajnie.Mmam pytanie do Ciebie , gdyz uwazam ze jestes najinteligetniejsza osoba na tym forum. Chce kupic komórke i nie wiem czy warto.mozesz mi udzielic rady? Chce kupic nowa ze sklepu NOKIE 6131, jak myslisz dobra jest?Jeszcze zastanawiam sie nad nokia 6103- ktora lepsza?

Gość endziii
hello?;))))))))) jestes?????

Gość endziii
Serio? no to ciesze sie.Koszt tej nokii to 700 zł bez złotówki...a co myslisz o nokii 6103?

Gość ale za takie pieniądze
mozna kupoic lepsze telefony;)

Gość endziii
ale myslisz ze dla kobiety bedzie idealny? nie zmieniam czesto telefonu, wiec chciałabym aby posłuzył mi ze 2 lata, myslisz ze posłuzy?

Gość kup sobie normalny telefon
Może np Nokia 3110c a nie jakies klapki:O :classic_cool:

Gość endziii
a co ten jest nienormalny?! ja własnie chce z klapką, dotychczas miałam motorole v220 z klapka i bardzo mi odpowiadaja telefony z klpaką- Wielbiciel- WIELKIE DZIEKI:)

sorki ze sie wtracam ale kup ta 6131 powinna Ci sluzyc, a jezeli chodzi o ta druga to nie kupuj bo ma dosyc slabe kolory (jak dla mnie) bardzo mala pamiec i gorszy aparat a z reszta techniczne sprawy mozesz sobie porownac na www.mobile.inspiracja.pl i rowniez poczytac opinie na temat tych modeli :)

sorki ze sie wtracam ale kup ta 6131 powinna Ci sluzyc, a jezeli chodzi o ta druga to nie kupuj bo ma dosyc slabe kolory (jak dla mnie) bardzo mala pamiec i gorszy aparat a z reszta techniczne sprawy mozesz sobie porownac na www.mobile.inspiracja.pl i rowniez poczytac opinie na temat tych modeli :)

Gość endziii
a co ten uwazasz ze nie jest normalny??!! wczesniej miałam motorole v220 tez z klapka i byłam zadowolona, wiec teraz tez chce z klapką...WIELBICIEL- WIELKIE DZIEKI;)))))))

Gość endziii
WIELBICIEL- jestes JEDYNY, co moze i potrafi doradzic , juz kilka arzy skorzystałam z Twoich porad i było ok- jestem Ci wdzioeczna i zycze miłego wieczorku i ...byc moze do nastepnego razu;)

Gość no noooooooo
ooooooooooooo