Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

pomozcie prosze

Polecane posty

jestem z moim chłopakiem od 21 miesięcy a on oznajmil mi ostatnio że niechce widywac sie ze mną codziennie bo mu sie nudzi.. mi sie jakoś nie nudzi i jestem szczesliwa jak jestem z nim caly czas ? powiedział ze chche miec tez czas dla siebie dlaczego:(?

no tak ale dlaczego? meczy mnie to pomozcie naprawde ..:( oszaleje mam okropny charakter

Gość łączenie tematów**
21:52 Perła. Bo będąc tylko z Tobą nie ma czasu na nic innego, na własne zainteresowania i na spotkanie się z przyjaciółmi czy kumplami, na nic. .....ciche wody są najgłębsze... 21:53 jabłko ejo no?? 21:54 jabłko perła powiedz mi czemu ja zawsze mam ochote widziec siez nim niewiem jak mozna odpoaczac od osoby która sie kocha mozecie mi wytłumaczyc bo sama sobiez tym nie radze 21:54 Perła. Radzę to zrozumieć, bo inaczej poczuje sie osaczony i "oblepiony" Tobą ze wszystkich stron. Zacznie "się dusić" i będzie chciał się uwolnić odchodząc od Ciebie. .....ciche wody są najgłębsze...

Gość bebetka1
mój mi powiedział to samo ostatnio:-(

ranyy bo facet chce mieć tez własne życie. Nie można sie tak bezgranicznie poswięcać jednej osobie. Bo to faktycznie jest NUDNE. Nawet jeśli sie kocha te osobę. Daj mu troche luzu bo w przeciwnym razie facet zwieje od Ciebie.

Gość czarnamoamba
ja tez tak mysle... czy ty nie potrzebujesz czasu na spotkanie z przyjaciolkami? na dzien wolny, samotny bez nikogo... jesli tak bedziesz wymagac 24 godzinnego zainteresowania to facet sie w koncu poczuje osaczeny... ilez mozna patrzec na te sama osobe... nawet ukochana... pomysl.. wykorzystaj czas dopoki jeszcze mozesz sama gdzies wyjsc pospotykac sie z przyjaciolkami bo jak np. wyjdziesz za maz to juz bedziesz miec go zawsze bez przerwy... poza tym im wiecej sie przebywa z jedna osoba stale tym bardzije rosnie napiecie i znudzenie soba... daj mu odpoczac... jak cie nie bedzie widzial przez kilka dni to sam przybiegnie zeby sie z toba zobaczyc

Jeny.. a Ty nie masz własnych pasji, zainteresowań?? Tylko facet?? Kota mozna zaglaskać na smierć, pamietaj... a wlasnie to robisz.

Gość hmmmm-------
one się nie POŚWIĘCAJĄ jednej osobie. Wręcz przeciwnie-żądają poświęcenia dla siebie