Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana i zła

Co zrobić z poniszczonymi od pasemek włosami???

Polecane posty

moj naturalny kolor wlosow to sredni a na odrostach ciemny blond, raczej zlotawy niż popielaty, na tym mialam rozjasniane pasemka, ktore przestaly mi sie podobac wiec postanowilam pokryc je czyms ciemniejszym :-) nie do konca podoba mi sie naturalny kolor moich wlosow - prawde mowiac to u niewielu kobiet mi sie podoba :-P wiec tak czy tak chyba bede koloryzowac wlosy przez wieksza czesc zycia, zdecydowalam sie na loreal casting bo jest bez amoniaku, prosty w uzyciu i ladnie pachnie (nie jak farba), robie sobie kolor jakis taki bursztynowy - ladny wychodzi, swietlisty,

Gość Załamana i zła
Dziękuję miniminka🌻 strona loreala mi nie działa,ale napewno dobiorę sobie jakis kolor z tej serii bez amoniaku.

Bardzo Cię rozumiem,mnie nieraz fryzjerka zrobila tak,że płacz tylko został.Chyba musisz przetrwać,az odrosną.Mogę Ci spróbować polecić domowy sposób na ratunek zniszczonym wlosom:żólto jajka+olejek rycynowy+kilka kropel cytryny.Trzeba cierpliwości ale odbudowuje i wzmacnia wlos

Gość niutka76
Ja obielam moje resztki balejazu i mam teraz proste wloski do brody. Wracam do mojego naturalnego koloru, w sumie on do mnie pasuje najbardziej ;). Nie moglam patrzec juz na odrosty, one wydladaly jakbym miala ciemno mysi kolor a teraz kiedy juz nie mam tych blond pasemek moj naturalny kolor jest atrakcyjny. Ponosze go troche poki nie osiwiej

Gość Załamana i zła
Teraz patrzę z zazdroscią na dziewczyny które mają swoj kolor,jak się zacznie farbować to potem trudno włosy"wyprowadzić"😭 Sposób z żółtkiem i cytryną niektórym pomaga,ale u mnie wywołuje reakcje alergiczne tzn. mam bardzo czerwoną i napietą skóre na głowie.

Gość nigdy_wiecej
hej załamana i zła, wiesz co sorki za złą rade ale myślałam ze henne mozna stosować na rozjaśniane włosy coś mi tak fryzjerka napomknęła. Ja osobiście nic nie robiłam jedynie ten szamon koloryzujący z l'oreala nałozyłam i teraz czekam aż włosy odrosną. No wyobraź sobie że jedna "genialna" fryzjerka tak mi włosy popaliła ze teraz takie kikutki mi sterczą :/ myślałam że ją w ziemie wbije. Ale teraz już zmądrzałam jakoś przeczekam i nie będę już farbowała włosów mogą być w kolorze mysim już mi to nie przeszkadza :) wczoraj sprawdzałam i mam już 2 cm swoich włosów :) (niestety widać odrosty no ale cóż coś za coś) pozdrawiam

Gość nigdy_wiecej
a wiesz co mam też odżywke z L'oreala (jest w ciemno różowym opakowaniu i zawiera chyba jakiś wyciąg z pereł) wspaniale wygładza i nabłyszcza włosy włosy tak że te kikutki tak nie sterczą, tylko że ja po niej mam łupież ale może tobie pomoże. Sprawdze w domu jak się nazywa to Ci napisze na forum.