Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulik17

Pomocy! Jaka wersje obrzezania mam wybrac?

Polecane posty

Gość paulik17

Mam stulejke i zalecenie obrzezania. Bardzo sie tego boje, ale co robic. Moj problem polega na tym, ze nie wiem jaka wersje obrzezania wybrac. W gabinecie lekarskim pokazano mi rozne zdjecia, ale chcialbym wiedziec od kogos kto jest juz po takiem zabiegu jak to jest. Mnie bardziej podoba sie penis po czesciowym obrzezaniu, bo przynajmniej czesc napletka pozostakje, ale moze nie jest to wygodne? A co wy dziewczyny na to? Jakie wam sie bardziej podobakja. Prosze o pomoc i rade

Gość arekkk
Ja mam taki napletek przykrywajacy mniej wiecej jedna trzecia zoledzi, zwykle zreszta sam zsuwa sie ponizej i calkowicie ja odslania. Nie bylem obrzezany, tylko tak mam od urodzenia, jak zreszta wielu chlopakow. Mnie sie podoba moj penis i uwazam ze jest z tym duza wygoda (higiena). Nie chcialbym zupelnie byc bez napletka, bo co z masturbacja a i tak zupelnie bez ochrony jest chyba nienajlepiej.

Gość alexandra18
mnie bardziej podobalby sie taki jak chcesz wybrac tj. czesciowy. Powodzenia i madrej decyzji

Gość marek z podobnym
Ja tez mam takiego z krotkim napletkiem i uwazam, ze taki jest najlepszy. zachecam do czesciowego obrzezania skoro juz musisz.

Gość Obrzezany
Polecam ci strone www.stulejka.com bo tutaj to za duzo debili siedzi i nic sie tu raczej nie dowiesz. Ja ci polecam obrzezanie calkowite, czyli usuniecie calego napletka.Ja tak mam i BARDZO to sobie chwale, wyglada moim zdaniem (i zdaniem mojej dziewczyny) bardziej erotycznie a przede wszsystkim jesli chodzi o higiene to REWELACJA ! Poza tym obrzezanie czesciowe dosyc czesto sie nie udaje i ... trzeba przechodzic drugi zabieg.

Gość markiz de sad69
tak na poł zoledzia bo nie bedziesz miał przyjemnosci jak panna ci bedzie robic loda

Gość Obrzezany
Aha - w seksie nie odczuwam ŻADNEJ roznicy przed i po, jest to samo. tylko wygladem sie rozni. Jescze raz polecam obrzezanie pelne , laskom sie to podoba :)

Gość Obrzezany
Laskom podobają się też kikuty dlatego usunąłem amatorsko kończyny i jestem bardzo atrakcyjnym obrzezanym kadłubkiem.:) Ps. Nie odczuwam żadnej różnicy, tylko wygląd się zmienił:)

Gość zuzkaobeznana
Mialam kilku chlopakow i tak sie zlozylo, ze mieli roniace sie penisy, wiec moge powiedziec, ze mam na ten temat jakas wiedze. namawialabym cie Pauliku do czesciowego. Nie wiem jak sie z takim czuje chlopak, ale dla dziewczyny to sama korzysc. Penis jest czysty, jest mu czym zrobic dobrze i wyglad super. Z calkiem obrzezanym sa pewne klopoty: zbyt mocno uderzaja w czasie stosunku, glowki sa zbyt suche, nie ma czym go stymulowac

Gość puntek
no wiec chlopak z czesciowo odslonieta zoledzia tak jak ja czuje sie zupelnie normalnie, nie ma zadnych problemow, a do tego z hiegiena jest duzo latwiej. Mam poczucie komfortu, ze dziewczyna nie bedzie sie brzydzic wziac go w usta. Wszystkie dziewczyny ktore go dotad widzialy byly zachwycone

Gość kotkamruczaca
a ja ci radze usunac skorke w calosci. mnie i moim kolezankom takie sie bardziej podobaja. nie wiem jak sie czuja chlopacy z takimi golymi fiutkami? Trzeba pytac chlopakow

Gość machine25
usuń napletek poco ci i tak niema on znaczenia to tylko psycha działa że jak go stracisz to będziesz inny albo cię laski niepokochaa durnoty poco te gatki wogle za i przeciw

Gość hansolo
nie usuwaj calego bo potem nie ma odwrotu. Z tego forum wynika ze dziewczyny lubia odslonieta zoledz, ale najbardziej podobaja im sie penisy z krotkim napletkiem zsunietym ponizej zoledzi, czy to w wyniku obrzezania czesciowego czy tez naturalnej budowy. Mozliwosc masturbacji tez nie jest bez znaczenia.