Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 197514256

O co chodzi??

Polecane posty

Gość 197514256

Mój pierwszy chłopak miał fajnego penisa, mały ale jak mu robiłam dobrze ręka, miał taką skórkę delikatną która poruszała się w rytm mojej ręki. Obecny ma penisa dużego i nie ma tej skórki, a mnie się to nie bardzo podoba, nie jest nawilżony. Poważnie pytam dlaczego tak jest?

Gość 197514256
ponadto w czasie anala z obecnym bardziej boli i czasami niestety wyciąga na penisie kawałek kupki z okrężnicy:O

Gość może to Żyd
:o

Gość 197514256
nie no pytam poważnie, z pierwszym było bardzo fajnie/ Drugi długo nie może dojsc, a ja nie wiem jak mu pomóc.

Gość 197514256
może i jest żydem, sama nie wiem na imię ma Aaron a na nazwisko Szechter

Gość 197514256
podszywaczu skończ bo to nie śąmieszne. Pytam o opinie poważnych którzy chcą pomóc.

Gość kikax
a ma wielki nos??

Gość arekkk
moze jest obrzezany? Czy wogole nie ma napletka? Jesli tak to trzeba robic to nawilzona reka.

Gość 197514256
no inaczej nie da się tego zrobic, zawsze nacieram rękę olejkiem i potem robię mu dobrze, bo inaczej jest suchy i nie ma tej skórki która się tak fajnie posuwa.

Gość Jagodazlasu
chyba jest obrzezany, niech się panowie wypowiedzą

Gość panowie
albo jest obrzezany - wtedy nie ma w ogole skorki, albo ma ale krotsza i nie da sie jej np naciagnac na zoladz w zwodzie, jak mu nie stoi to tez w ogole nie ma?

Gość 197514256
no właśnie o to chodzi, że we wzodzie nie ma wogóle. Jest taki suchy, nie podoba mi się to. Jest duży, ładny ale zabawa z nim nie najlepsza.

Gość syflwwwia
moj chlopak ma taki krotki napletek. Poprzedni mial dlugi i tak jak ty mialam wieksza wygode. U obecnego da sie jednak naciagnac we wzwodzie ten krotki napletek do polowy zoledzi i bez trudnosci robi mu sie dobrze. Jesli chodzi o estetyke to zdecydowanie wole obecnego!

Gość przezeberka
z ta oliwka to trzeba troche uwazac. Moj chlopak tez jest obrzezany i rabilam mu tak jak ty czyli z oliwka. Niestety po kilku razach zaczal miec obtarta skorke. Chyba lepiej stosowac inne lubrykatory np. krzemowe.