Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość publicity

reklama outdoor

Polecane posty

Gość publicity

Mam pytanie: w jakich miejscach reklama zwraca waszą uwagę? Oklejone autobusy, tramwaje? reklama wewnątrz środków transportu? Citylight? Billboardy?

Gość gość
Zdecydowanie największą uwage zwracają w moim przypadku reklamy outdoorowe: oklejane autobusy, bilboardy itp. Zwłaszcza jeśli jest dobrze zrobiona. O ile wiem, do najlepszych w tym względzie należy agencja www.recevent.pl

Gość gość
Reklama wielkogabarytowa zawsze zwraca moją uwagę jeśli jest mniej więcej na poziomie mojego wzroku i nie musze się za nią rozglądać. Prowadząc biznes także w reklamę wielkogabarytową dużo inwestuje i widzę jakie potrafi zyski przynieść. Możesz także podpytać specjalistów, którzy produkcją tego typu reklamy zajmują się na co dzień - sam korzystam z www.znakidrogowe.org.

Wydaje mi się, że najlepiej się zwraca uwagę na reklamy w tramwajach/na tramwajach lub też busach :) bardzo duża część ludzi jeździ komunikacją miejską więc nie ma szans by tego nie zauważyli. Reklama outdoor'owa to dobra inwestycja moim zdaniem. Sami ostatnio skorzystaliśmy z oferty agencji reklamowej www.vizer.pl by zdobyć więcej klientów. Pozdrawiam :)

Gość Wiktoria_35
Z tego co jest napisane na tej stronie http://www.medas-media.com.pl/outdoor.html reklama jest widoczna podczas oczekiwania w korkach, na przystankach komunikacji miejskiej lub dworcach kolejowych. Jakie macie zdanie? Wydaje mi się, że to może być dobre rozwiązanie jeśli nie mamy sprecyzowanej grupy odbiorczej i chcemy trafić do jak największej ilości odbiorców ;)