Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda m..

czy jest tu ktos na diecie 800 lub 1000 kcal?

Polecane posty

Gość Sykkylven
Hej! Mogę sie przyłączyć? Tydzien temu dostalam od meza wage kuchenna i od tego czasu wszystko waże :) Jestem na 1000 kcal. Na razie ubylo mi 1,5 kg z 75. Chce chudnąc powoli mam czas...:)byle ten smalec juz nie wrócił eh... Mam 23 lata i 180 cmno i siedze w zapyziałaj Norwegii a do domu wracam na świeta i do tego czasu chciałabym zrzucic jakies 5-10 kg bo szkielety też mi sie nie podobaja hehe :)

Gość Sykkylven
Hej! Mogę sie przyłączyć? Tydzien temu dostalam od meza wage kuchenna i od tego czasu wszystko waże :) Jestem na 1000 kcal. Na razie ubylo mi 1,5 kg z 75. Chce chudnąc powoli mam czas...:)byle ten smalec juz nie wrócił eh... Mam 23 lata i 180 cm no i siedze w zapyziałej Norwegii a do domu wracam na świeta i do tego czasu chciałabym zrzucic jakies 5-10 kg bo szkielety też mi sie nie podobaja hehe :)

hej sykkylven :) to az tak tam Ci sie nie podoba? ja rowniez chce zrzucic ok.10 kg( tak do grudnia), lecz glownie kieruje sie wymiarami, ktore w moim przypadku sa tragiczne...to widze ze sporo osob sie nazbieralo :) ale to dobrze, moze bedzie nam latwiej. Bo ja pierwszy dzien diety mam a juz o slodyczach mysle :(

Gość Sykkylven
Podoba czy nie musze sie przyzwyczaic bo tu zostaje na stałe... Widoki niesamowite ale straszne odludzie. Czasem idąc przez centrum miasta w srodku dnia nie zobaczysz nawet zywej duszy... Ale za to pełna kultura i wszyscy są dla siebie mili (jak juz kogos spotkasz) No ale ba... perspektywa bezstresowego zycia i nie liczenie sie z kazdym groszem sa silniejsze...:/ A schudnąć chce dla siebie bo jestem złosliwa dla innych...

Gość proszeeee
ja jestem na 800 ,od 3 tygodni ,powinnam dostac okres a nie dostalam ,i czuje ze nie dostane;( a teraz jak moj organizm przyzwyczail sie do tak malej ilosci kcal to nawet jak zwieksze do 1200 to przytyje

Gość tysiak kcal
No wlasnie..najgorsze bedzie to jak uda nam sie schudnac do swiat a potem..w swieta jak wiemy same pokusy;Pa tu jeszcze gotowac przyjdzie dla rodzinki..i piec.Jak ja kocham ciasta!no ale nic..dopiero wrzesien wiec skupic sie na chudnieciu a potem bedziemy sie martwic.Najwyzej przed swietami zalozymy nowy topik.."jak nie przytyc podczas swiat"..Ja wytrzymalam drugi dzien..teraz ide pocwiczyc zeby nie myslec o jedzeniu:) Milego wieczoru!

Gość Sykkylven
Hej! U mnie spoko zoładek mi sie zmniejszył, cukier wydaje sie za słodki a sól za słona. Jak na razie nie mam najmniejszego problemu z trzymaniem sie w garści. A jak wam idzie? Pozdrowionka:)

wczoraj sie udalo, :) zaczelam dzis drugi dzien :D i jak narazie winogrona se troche zjadlam. probowalam dzis kupic cykorie instant, no ale oczywiscie nie moglam jej w zadnym sklepie upolowac. cykoria ma duzo blonnika i picie jej hamuje glod, tak slyszalam. wczoraj wieczorem walczylam z glodem, no ale wytrwalam.. a co do swiat to pewnie sie objem, uwielbiam swiateczne potrawy :D:D najwyzej otworze pozniej topik \"chudniemy po swietach\", ale watpie zeby przytyc w ciagu tych kilku dni swiatecznych masakrycznie duzo :) pozdrawiam.

ale cisza.. kupilam sobie cykorie ale zmieszana z kawa rozpuszczalna, pije bez mleka ze slodzikiem.. i narazie glod mi powstrzymało nawet gdy calym domu unosil sie zapach lazani :) ide cwiczyc.. mam nadzieje ze topic nieumarl :)

Gość Sykkylven
Bez obrazy ale nic dziwnego ze tluste dupska macie jak nie ma w was ani odrobiny checi a zapał to tylko słomiany. Każdy topik umiera smiercia naturalna a dwudniowa zawziętość to troche za mało... Żal...