Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadetka1

Mój facet jedzie na spotkanie integracyjne

Polecane posty

Gość bernadetka1
Też miał ich sporo wiec wielce prawdopodobne, że mu zwisaja ale czy można mieć pewnosć na 100%?

Gość kopiejka
Ojej, ja tez jade na szkolenie :) Na 3 dni. :)

Gość bernadetka1
To się pewnie cieszysz, że chlop będzie sie zastanawial co robisz...

Gość liliputka
Bless Jak Firma A zaprasza pracownikow firmy B to przewaznie nazywa sie to szkolenie integracyjne szkolenia z tego jest 2-3 godziny dziennie - przewaznie jakaz konferencja o firmie bla bla bla, no a reszta czasu to atrakcje, imprezy Jak Firma A zaprasza pracownikow swojej firmy, to moze to byc zarowno szkolenie jak i impreza. To zalezy w jakiej formie jest to organizowane. Jezeli chodzi o konkretne przeszkolenie pracownikow, np z technik sprzedazy, to faktycznie zajecia sa od rana do popoludnia i na imprezowanie nie ma nickt potem ochoty. Ale jezeli nazywa sie to szkolenie integracyjne, lub wyjazd integracyjny, to wiadomo, ze chodzi bardziej o zabawe niz nauke. Choc zajęcia szkoleniowe też się odbywają.

100% nie masz nigdy, ale jelsi facet sie łatwo nie upija, to mozesz byc spokojna - ja moze jestem zimnym skurvielem :P ale zawsze kalkuluje czy mi sie cos oplaca i wiem, ze kolaejna laska na liscie nie jest mi potrzebna...

Gość bernadetka1
Liliputka - u nich nazywa się to spotkaniem integracyjnym, gdzie maja "zjechać sie" wszyscy pracownicy konkretnego działu, ktorzy pracują ze sobą na codzień i wydaje mi się, że po 8 godzinach dziennie są dosyć dobrze zintegrowani:-(

Gość liliputka
Komiczne, ale tacy co sie szybko upijaja, to przewaznie zasypiaja i wbijaja gwozdzia w stol. Choc sa tez wyjatki - twardzieli, ktorzy po literku zaliczaja dziewczeta

Gość bernadetka1
Komiczne, glowke do alkoholu niestety ma słabą:-( Kolejna laska nie jest Ci potrzebna... a co w sytuacji kiedy jest bardzo atrakcyjna i pociaga Cię fizycznie????

Gość bless
wszystko jestem w stanie zrozumiec choc nie ze wsztystkim sie zgadzam to co mi sie nie podoba najbardziej to obowiazkowe uczestnictwo na które niekiedy prawie połowa nie ma ochoty

Gość bernadetka1
Bless - zgadzam sie z Tobą:-)

Gość liliputka
Bernadetko, ja patrze na to troszke z innej pozycji, bo czesto z racji moich obowiazkow musze na takich spotkaniach byc, jako ich organizator. Gorzej jest moim zdaniem, gdy ludzie jada z obcymi ludzmi. Wtedy mam wrazenie ze zarowno faceci jak i kobiety urywaja sie ze smyczy. A ludzie z pracy znaja sie. I raczej rzadziej moga zrobic glupstwo. no chyba, ze juz wczesniej miedzy nimi iskrzy i sa fluidy w powietrzu, a taki wyjazd jest tylko doskonalym pretekstem. Bo tak najczesciej sie zdarza, ze juz wczesniej cos tam się ku sobie mieli, a wyjazd i alkohol tylko im to ulatwil

Bernadetka - miałem juz kobiety dokładnie w moim typie, ktore kopalem w tylek bo np były rozkapryszone i zepsute... jakos tak mam, że po któryms razie zauwazylem, ze sex z kazda jest podobny - tzn moze za 1 razem jest jakis tam dreszczyk... nie opłaca mi sie zdradzic kobiety, ktora jest swietną partnerką... ja jestem zbyt chłodny, by poleciec za jakas atrakcyjną lafiryndą... po prostu panuje nad sobą w kazdej chwili...

Gość bernadetka1
mądrze myślisz więc:-) Oby więcej facetow mialo takie zdanie....:-P

Gość uuuuuuuuupppppppp

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin