Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZYBKOOOOOOO

JAK SZYBKO ROZMROZIC FILETY RYBNE?? MOGE WE WRZąDKU??

Polecane posty

Gość SZYBKOOOOOOO

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a po co chcesz rozmrażać
?smaż zamrożone,przynajmniej nie będą się rozpadać podczas smażenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ugotuja ci sie we wrzatku
a potem na pateli rozpaćkają. to juz lepiej do piekarnika wstawic, np na 50 stopni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jasne - smażyć można mrożone (tylko umyte pod gorącą wodą żeby zmyć lód) serio :) nie pamiętam kiedy rozmrażałam rybę przed taką operacją :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość SZYBKOOOOOOO
Moge? to fajnie. A panierka moze byc najpierw mąka, potem jajko i na koncu bulka tatarta? czy sa lepsze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
może być chociaż ja robię normalnie z bułki natomiast mam 2 patenty - świeża ryba (np. karp na wigilię) - tylko w mące (bez jajka) - panga - tylko w bułce (aha - smażę na teflonie to nie przywiera jak jest bez jajka)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a po co chcesz rozmrażać
ja robię tylko w mące

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalalalalalala
we wrząDku jak najbardziej:)!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fsffsffs
te komentarze ostatnie to podpucha żadnego mięsa nie rozmraża się we wrzątku bo po prostu rozpada się, rozmaka i do niczego nie nadaje (a np gdybyś zamrożone kości zalała wrzątkiem, skruszyłyby się na miazgę)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Agniesia1831
dobrze, że są jeszze tacy normalni ludzie jak fsffsffs

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×