Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATI2000

jak zaplanowac ciaze/POMOZCIE!!!

Polecane posty

Gość megi2552
Oczywiscie!!! Moj z Mezem kuzynki stwierdzili, ze musza odpoczac i pojechac w meskim gronie. Wszystko O.K. ale te swiry chca zrobic sobie wycieczke na dwa tygodnie do Egiptu, to jest od razu ze szkolka nurkowania. sama osobiscie twierdze, ze to swietna przygoda. Maz kuzynki tez swir. Zaczelysmy sie smiac, ze nam nie wolno nawet do knajpy wyjsc a oni do egiptu chca jechac. Powiedzieli, ze przeciez my tez mozemy sobie gdzies razem pojechac. Pytamy gdzie a oni ze stoickim spokojem odpowiadaja, ze np. do zakopanego. Ja ryczalam ze smiechu. Mowie do kuzynki: o co Ci chodzi pojedziemy do zakopca w kwietniu, ja z 2 miesiecznym Bakiem ona z 2,5 rozrabiaka i 12 letnim drugim. Swietna sprawa!! czyz nie cudowni sa Nasi Mezowie?!- zapytalam jej

Gość megi2552
Oczywiscie!!! Moj z Mezem kuzynki stwierdzili, ze musza odpoczac i pojechac w meskim gronie. Wszystko O.K. ale te swiry chca zrobic sobie wycieczke na dwa tygodnie do Egiptu, to jest od razu ze szkolka nurkowania. sama osobiscie twierdze, ze to swietna przygoda. Maz kuzynki tez swir. Zaczelysmy sie smiac, ze nam nie wolno nawet do knajpy wyjsc a oni do egiptu chca jechac. Powiedzieli, ze przeciez my tez mozemy sobie gdzies razem pojechac. Pytamy gdzie a oni ze stoickim spokojem odpowiadaja, ze np. do zakopanego. Ja ryczalam ze smiechu. Mowie do kuzynki: o co Ci chodzi pojedziemy do zakopca w kwietniu, ja z 2 miesiecznym Bakiem ona z 2,5 rozrabiaka i 12 letnim drugim. Swietna sprawa!! czyz nie cudowni sa Nasi Mezowie?!- zapytalam jej

Gość megi2552
Kurde cos mnie komputer wywala! Wiesz co mi chodzi o ta klinike na ujastku. Nie wiem o jakiej Ty mowisz a wiem, ze w Krakowie sa ze trzy. Nie bede sie klocic ale wiem, ze tak jest w tej co moja kolezanka rodzila.

Gość megi2552
Kurde cos mnie komputer wywala! Wiesz co mi chodzi o ta klinike na ujastku. Nie wiem o jakiej Ty mowisz a wiem, ze w Krakowie sa ze trzy. Nie bede sie klocic ale wiem, ze tak jest w tej co moja kolezanka rodzila.

Gość megi2552

Gość megi2552

Gość megi2552
Kurde cos sie dzieje i nie moge wejsc na kafeterie. Wiesz co nie wiem o jakiej klinice mowisz, bo w Krakowie sa ze trzy. Jednak w tej co moja znajoma rodzila to tak jest, Ujastek. Kusi mnie jednak porod w wodzie. Podam Ci moja poczte gdybym znikla na dluzej ania.a24@wp.pl

Gość megi2552
Zdurnialo mi cos tu. Wyslalo teraz tyle razy.

Gość megi2552
Chyba tez cos Ci sie dzieje. Jak cos to szukaj mnie tez na tym temacie CIEZARNE KRAKOWIANKI.

Gość megi2552
przeziebiona odezwij sie na 100%, bo fajnie mi sie z Toba klika

Gość przedziebiona
Megi no sorrki ale musiałam juz isc do domu :) ( klikałam z pracy ) W domu tez mam kompa ale wczoraj nie miałam czasu wejsc :) Ach te chłopy :) do Egiptu im sie zachciewa .A z zonami to wujechac nie łaska ???? Ja bym mojego nie pusciła nigdzie samego. Zreszta zasada obowiązuje w obie strony :) ( krótka smycz )

Gość megi2552
Czesc przeziebiona!! Nic nie slyszalam na temat tej kliniki i sama wpadlam kiedys na Nia w interncie. Ja dzisiaj mam ptworny bol glowy

Gość megi2552
Przyslij mi Kochana ten kalendarzyk.

Gość przedziebiona
nosz sorrki ale jestem w pracy :( nie mam tu tego kalendarza

Gość megi2552
Malenka!!! Co jest z Toba?! Jak bedziesz mogla to sprawdz mi najwyzej a potem przyslij odpowiedz na poczte. Zachodzac w ciaze mialam 24 lata i prawdopodobnie zaplodnienie bylo w czerwcu.

Gość przedziebiona
ok jak nie uda mi sie wysłac to napewno sprawdze :)

Gość megi2552
:) Bede czekac. Moj Maz wczoraj sprawdzal na tym i obliczyl sobie synka. Ach te chlopy!!

Gość przedziebiona
hehe :)

Gość jeger
Sama nie wierzyłam! Poznaj najnowsze, sprawdzone, naukowe sposoby planowania płci, które znają tylko nieliczni. Czy zdajesz sobie sprawę, że tylko w Polsce w każdej minucie rodzi się jedno dziecko? Każdego dnia jest to blisko 1500, a rocznie ponad 500 000 narodzin. Znaczy to również, że codziennie tyle samo (a nawet więcej) kobiet zachodzi w ciążę. W zdecydowanej większości (ponad 99%) poczęcia te są dziełem przypadku, jeżeli chodzi o płeć tych dzieci. Tu dowiedziałam się bardzo dużo o planowaniu: http://plec-dziecka.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php Polecam tę książkę wszystkim tym, co planuja dziecko, a zwłaszcza jeśli zależy im na odpowiedniej plci. Polecam rownież tym, którzy nie mają na ten temat "zielonego" pojęcia, a chcą mieć zdrowe i kochane dzieci. " Zamów - przyślą natychmiast nawet internetem, to jest polskie, sprawdzone Wydawnictwo: http://plec-dziecka.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php?c=order&idEbook=25 Nie popełniaj błędów, których będziesz żałowała do końca życia! Przecież tutaj mówimy o Twoich dzieciach! Wszystko, co trzeba zrobić to zapoznać się z tą mądrą książką, a potem w razie potrzeby ją wykorzystać.

Czesc PRZEZIEBIONA!!! Nie ma Cie dzisiaj moja droga? Pewnie odpoczywasz ja tez zaraz uciekam na kanape. To moje nowe pseudo musialam zmienic, zeby nie byc na pomaranczowo, bo ktos moze sie podszywac. Pozdrawiam!!!-meggi2552

Gość przedziebiona
Megi sorki ze sie nie oddzywałam ale jestem taka ciagle zmaczona ze wracam z pracy i kłade sie spac :( Nie moge zeskanowac tego kalendarza ale prosze podaj mi jeszcze dokłądne lata pełne i miesiac poczecia i spawdze co bedzie :) Pozdrawiam

Mam 24 lata i w chwili poczecia tyle mialam. Pisze to, bo 17 pazdziernika koncze 25 i nie wiem ktore liczyc. Termin mam na 3 marca, wiec poczecie bylo w czerwcu. Ja sie pakuje moja droga, bo jutro jade do polski. Odezwe sie pozniej. Jak cos to pisz na moja poczte. ania.a24@wp.pl

Gość przedziebiona
Megi skoro poczęłaś w wieku 24 lat i w miesiącu czerwcu to wg mojego kalendarza wychodzi syn - gratulacje :)

Czesc przeziebiona!!! Dzieki serdeczne za mila wiadomosc. Musze sie z Toba pozegnac na dwa tygodnie, bo jade do Polski i tam moge nie miec dostepu do internetu. Wracam 11 pazdziernika. Pozdrawiam!!! P.S.Odezwe sie jak wroce. 👄

Gość przedziebiona
Ok Megi odezwij sie jak przyjedziesz. Zyczę szerokiej drogi i pozdrawiam :)