Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaudiaG

zapraszam młodych na pogaduchymam 21 lat

Polecane posty

greca no nie trzeba ale ja to w sumie moge sobie chodzic przynajmniej wyjde z domu i tak na wykladach nic nie robie tylko siedze i pisze mnie sie nie chce wychodzic jak jest zimno i pada wtedy to wolalabym zostac w domu

ja nie lubie chodzic na wyklady, nudze sie na nich strasznie wole posiedziec w cieplutkim domku, niz codziennie 2 h sterczec w korkach i wstawac o 5 rano :-O

a ja mam turniej, rano mecz, teraz przyjechałam i spałam:o i za godzinę jadę na drugi mecz, a wcale nie mam siły... Potem pewnie wieczorem będę musiała sprzatać w domu ehhh

ja też nie mam na nic siły i cały dzień siedzę przed komputerem... ale muszę trochę wypocząć, bo od poniedziałku znowu gehenna...

czuje sie taka opuszczona... ta dieta mnie wykańcza... nawet nikt mnie nie chce pocieszyć :(

a co, odchudzasz się? Co to za dieta? Trzymaj się, jak wytrwasz to będziesz z siebie dumna! Ja nigdy nie potrafię zbyt dlugo wytrwać... góra ze 2 tygodnie:o

mam załamanie... :( nie wiem czy chce mi się dalej odchudzać, ale nie będę przynudzała. staram się cieszyć słoneczną niedzielą :)

jak na uczelni? ja dziś się szybciej urwałam... już nie mogłam wysiedzieć na tych nudnych wykładach :-O

ja dziś miałam tylko 1 wykład o 8 rano, na wf nie poszłam, ogólnie dostałam okres, boli mnie brzuch i plecy(?hmm) w okolicach nerek, lędźwi, nie wiem... i mi niedobrze, nie wiem czy jutro na zajęcia pójdę:o

eh... ja mam wuef w poniedziałki... chociaż wtedy powinnam mieć wolne... wiec bez komentarza... ale cieszą mnie wolne czwartki, bo w środę mogę przyjechać do domu w środę :) jestem zmęczona i idę chyba na spacer zaraz póki nie jest tak zimno

przyjechałam do domu... myślałam że wypocznę, a tu d u p a ... remont :-O

ale przynajmniej się wyspałam, nie musiałam dziś wstać o piątej rano, tak jak wczoraj :-O

ja wczoraj wstałam pierwszy raz tak szybko, ale obawiam się że w następną środę też będę musiała :-O dobija mnie już ta szkoła, chociaż rok akademicki ledwo co się zaczął