Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaudiaG

zapraszam młodych na pogaduchymam 21 lat

Polecane posty

i jeszcze w taką pizgawicę czekać na przystankach w śniegu i mrozie na jakiś zawalony ludźmi autobus, tylko po to żeby dojechać na uczelnię :-O

już teraz przeżywam gehennę jadąc prawie 2 godziny do szkoły, nie wiem co będzie w zimie... muszę koniecznie pomyśleć nad zmianą mieszkania, a Wy laski daleko mieszkacie od swoich uczelni?

ja generalnie na swoj wydzial mam ok20 minut autobusem tyle ze teraz miasto mi rozkopali i wszystko jezdzi objazdami i trzeba sie przesiadac wiec teraz o wiele dluzej sie jedzie oby jak najszybciej skonczyli robic te tory :O

u mni też rozkopane miasto ehhh, cała Polska rozkopana:o normalnie jadę 17 min tramwajem, teraz jazda zajmuje ze 40 min, korki koszmarne:/. Ja dziś znów byłm cały dzień poza domem, jutro to samo, wychodzę po 7, wracam przed 21... Na szczęście potem weekend:) tym się pocieszam. Dobranoc:)

Gość Moniaaa21
Cześć dziewczyny można się przyłączyć??? 6 listopada kończe 21 lat, jestem z lubelskiego ale mieszkam i pracuje od ponad roku w Wielkiej Brytanii. Dla wszystkich przeziębionych- życzę zdrówka i pozdrawiam

Hej Monia🖐️ :) fajnie, że chcesz dołączyć. Księżniczka - no tak, w Łodzi, ale kieydś na tym temacie pisalyśmy skąd jesteśmy i nie pamiętałam, żeby ktoś był z Łodzi... Hmm... choć chyba gdzieś kogoś z ek-socu pamiętam, to Ty?:D greca - co u Ciebie?

no ja jeszcze dziś miałam... Poza tym nie wiem co mam robić, bo mnie strasznie boli szyja, bark i górna część pleców, od 2 tyg, nie wiem co mam zrobić, czy czekać do przyszłego tygodnia, czy sama iść w piątek do jakiegos lekarza... :(:(:( beznadzieja... idę się położyć:(