Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam prawie każdą

nie umiem szanować kobiet

Polecane posty

Gość mam prawie każdą

kiedyś byłem wręcz nieśmiały a teraz kobiety to dla mnie tylko ciała - zaliczam je i nie traktuje poważnie, tak naprawde to nawet troche mam je za głupsze stworzenia i gardze nimi :o dziekuje lolki za wysłuchanie mojej histori i i nie odpisujcie , nie chce mi sie o tym gadać :)

Gość miami bicz
Jak dorośniesz to pukniesz się w łeb.. a tym czasem znajdź sobie faceta na towarzysza 🖐️

Mam identyczne zdanie na temat kobiet. Najlepiej czuję się z kumplami. Tutaj nikt się nie obraża, nie mówi zagadkami, ani nie siedzi w łazience 2 godziny. Kobiety rzeczywiście uważam za głupsze. I podobnie jak autor topiku służą mi tylko do ruuhania. Zeby nie miały pipki przechodziłbym obok nich z całkowitą odrazą. Dlatego moja filozofia w aspekcie kobiet jest prosta: rżnąć ile wlezie. Tak na dobrą sprawę gdyby nie popęd seksualny żaden facet nie żyłby z kobietą, bo są one zbyt ograniczone, żeby marnować z nimi życie. Cytując Kirsta \"w normalnych krajach kobiety tylko podpierają ściany i zasmradzają kąty.\"

Mam identyczne zdanie na temat kobiet. Najlepiej czuję się z kumplami. Tutaj nikt się nie obraża, nie mówi zagadkami, ani nie siedzi w łazience 2 godziny. Kobiety rzeczywiście uważam za głupsze. I podobnie jak autor topiku służą mi tylko do ruuhania. Zeby nie miały pipki przechodziłbym obok nich z całkowitą odrazą. Dlatego moja filozofia w aspekcie kobiet jest prosta: rżnąć ile wlezie. Tak na dobrą sprawę gdyby nie popęd seksualny żaden facet nie żyłby z kobietą, bo są one zbyt ograniczone, żeby marnować z nimi życie. Cytując Kirsta \"w normalnych krajach kobiety tylko podpierają ściany i zasmradzają kąty.\"

Gość co racja to racja
ale. ale nie. fakt, to po części wina tych babek. nie myślą bo nie chcą. ale. faceci też nie lepsi. popatrzcie choćby na wszego prezesunia. rżnie co popadnie, a potem płacze. że żonę by chciał i dzieci. a tu co. chujnia. bo tak łatwo się w ciążę nie zachodzi. on myśli że raz puknie taką i następna. a tu ni ma letko. musiałby tak kilka miesięcy z jedną wytrzymać, żeby ją zapłodnić.

Gość zszokowana ma maxxa
fajnie, że się do tego od razu przyznajesz. Każda normalna kobieta ominie cię szerokim łukiem i tym sposobem żadnej nie zrobisz krzywdy. Mam nadzieję, że córek nie masz? Bo to byłaby dla tego dziecka tragedia

Gość ale jemu nie w to graj
bo a to łazienka zajęta, a to nowy tusz do rzęs. co za darmo nie jest, no nie? i tak żal mu na te tusze, no a te jego dupcie, to takie piękne chcą być, i masz ci los, bez tuszowania nie ma ruchania, a on tego ni w ząb nie pojmuje. no głupi chyba jakiś.

Gość a ja napisze na pomaranczowo
zszokowana,a myslisz ,ze za nim ja zaliczy on jej o tym powie jakim jest draniam?? Raczej watpie :) Pewnie dopiero pozniej sie dowiedza:) a dopiero moze pozniej omina go lukiem ;)

Gość ty zszokowana
nie skreślaj go tak, no. on po prostu chce tej córce syna jeszcze dorobić, bo dziecko samo się nudzi i wiadomo, głupoty do głowy przychodzą. dlatego tak stuka co popadnie. biedny...

Gość zszokowana ma maxxa
nie sądzę, ale wie o tym i na pewno mu się wyrwie cokolwiek. Myśląca kobieta nad tym się zastanowi i sprawdzi, co poeta chciał przez to powiedzieć. No, a z biegiem czasu będzie sobie musiał wybierać coraz młodsze, bo tylko we wczesnej młodości laski naiwnie widzą w poznanym świeżo facecie rycerza na białym koniu

Gość zszokowana ma maxxa
ty zszokowana... wyobrażasz sobie mieć ojca z takim podejściem do kobiet? Przecież to skrzywienie na całe życie

Gość a poza tym z dupczenia
lasencji przez net, to i tak zapłodnienia nie budjet. sorry, taka prawda. on chyba nie jest aż tak jebnięty żeby się z kurwami stukać, toż to grozi skróceniem życia, a dzieciaka samego na świecie by chyba nie zostawił...

Gość zszokowana ma maxxa
lepiej, żeby zostawił :P. Nie ma nic gorszego niż ojciec-socjopata na codzień

Gość eee tam zszokowana
nad czym tu rozmyślać. że co swym charakterkiem popchnął małżonkę w ramiona innego faceta? ludzie robią błędy i już. no co? może nie? a że dzieciaka odizolował od złego świata, to kolejny błond, dżejms.

Gość a w ogóle o czym tu mowa
nawet nie wiemy czy to dziecko istnieje, bo jak nie, to wiele do opowiedzenia ni ma. no i o co ten cały ambaras?

Gość jak by dzieciak był i żył
to gębę ma, nie? a jak nie ma gęby, to nie żyje, proste? proste. żeby dzieciak był to trzeba go zrobić. to wtedy i gębę ma.

Gość zszokowana ma maxxa
żaden ambaras, wyobraźnia mnie poniosła :))

Gość do mam prawie każdą
jesteś tak żałosny, że normalnie żal dupę ściska i wiesz co? "Prawie" robi wielką różnicę, jak mówi reklama. Lubić dosłownie "rżnąć" głupa... a raczej "głupią". Do mądrzejszej od siebie wcale byś nie startował. Ćwok.

Powyższe wypowiedzi wskazują na zwyczajny brak ich sensownej konstrukcji. Przeczytałem dwa razy i tak naprawdę nie prowadzą one od żadnych wniosków. Jak bełkot pijaka. Żadnej konstruktywnej wypowiedzi tylko niespójne pourywane myśli.

Gość nastepna purystka
ixipixi ,chocbyś tydzien myślała i tak nie pojmiesz tego coś napisała

Gość mam prawie każdą
której zdjęcie znajdę w necie, aż klawiatura albo monitor mokre.

do następnej purystki: masz problemy nie tylko z myśleniem, ale również i z czytaniem. W moim poście widnieje: \"napisaŁEM\", a nie \"napisaŁAM\". Chyba nawet rżnąć bym cię nie chciał.

Gość zszokowana ma maxxa
w zasadzie to nawet niezła myśl... zostań gejem, będziesz miał problem rżnięcia idiotek z głowy, a i wpadka ci nie grozi :P

Gość prawdziwy men
ixipixi lubię takie zadziorne kobietki,podaj maila

Gość prawdziwy men
podaj maila ,a juz niebawem poczujesz mego naganiacza w swojej dziurce

Gość scysjone
ixipixi - wydaje mi sie ze jestes ukrytym gejem - ktory nienawidzi kobiet i najcheniej ruchalby zady facetow - bo przeciez oni są the best, najlepiej sie z nimi czujesz ,prawda :)?asam to napisales - najlepiej sie czujesz w ich towarzystwie. a i sam nie jestes do konca przekonany ze pipki cie kręcą... to troche tak jakbys sie zalił, ze tylko je musisz pukac..... ah no tak, i stad bierze sie to twoje skrzywienie. takze chlopcze, polecam wziasc sobie pod bok jakiegos ostrego faceta i spedzam z nim oste i wyczerpujace wieczory po wsze czasy.

Gość facet w wielkim
ixipixi na sama mysl o twojej psiorze drżę

Gość facet30lat
Pomijajac wulgaryzm i przedmiotowe traktowanie kobiet przez "ixipixi" ... ziarno prawdy w tym jest. Kobiety czasem sa fascynujace, ciekawe swoja innoscia, cieple i kochane ... ale czasem ma sie ich dosc - wlasnie tej odmiennosci, braku logiki, to wasze "niepoukladanie" moze wkurzyc, te wasze wierzenia we wrozki, gwiazdy i inne kompletne bzdury, uwielbienie glupich kwiatkow i cale tysiace innych spraw - czsaem to potrafi niezle wkurzyc :) Gdyby facetom naprawde zanikl poped seksualny - podejrzewam ze na tej planecie ostaloby sie z 4% zwiazkow. Wiec modlcie sie by tak sie nie stalo :P