Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam prawie każdą

nie umiem szanować kobiet

Polecane posty

Gość kochana69
no nieee to my mamy się modlić??? hahahaha poczekaj niech kobiety zaczną czytać takie topicki to oby się wasze istnienie nie zakonczyło na tej planecie :D:D:D:D Sami sobie czesto księżniczki za żony bierzecie te zaradne bez cycek na wierzchu są dla was za mało atrakcyjne :D:D

Gość twórca j elit
mnie pociesza to, ze taki palant nie ma szans na przekazanie swoich genów potencjalnemu potmostwu :)

Gość ciekawska----
Jesteś pewien poprzedniku, że to, na czym kobietom najbardziej zależy to byc dla faceta tylko obiektem jego popedu seksualnego? Absolutnie nie ma czego żałować, jesli takie pseudozwiązki sie posypią

Gość twórca j elit
czasem żal, ze w ogóle nie następują :p

Gość facet30lat
No oczywiscie urazilem was, wiem -ale czasem tak wlasnie czuje. Faceci czasem miedzy soba tak rozmawiaja, ze kobiety sa wkurwiajace i zeby je szlag trafil :) Ja moja dziewczyne baaardzo kocham, niedlugo sie pobieramy i nie wyobrazam sobie bez niej zycia, i nie ze wzgledu na seks, ale za to jaka jest, za jej cieplo, za wszystko.ALE czasem jak mamy jakies gorsze dni to wkurza mnie to ze i tak mnie podnieca :) Cholerny poped seksualny :P Kobiety sa przekonane o wlasnej wspanialosci tak bardzo ze to czasem denerwujace. Ale tak naprawde dla facetow bardzo czesto jestescie po prostu STRASZNIE wkurwiajace i naprawde cieszcie sie ze my na was lecimy. JA wiem wiem, zaraz mi tu napiszecie ze to WY nam łaske robicie ze z nami jestescie ale ... to totalna nieprawda. KAZDA dziewczyna marzy o facecie i jak go nie ma to jest nieszczesliwa. Prawda jest taka ze obie strony sie potrzebuja, ale u facetow duza czesc tej potrzeby to wlasnie ten poped seksualny. Zobaczcie ilu facetow jest kochanych przytulastych PRZED sksem a po ... moglybyscie zniknac :)

Gość twórca j elit
i nawzajem kobiety też mają popęd seksualny tylko, że facetowi dużo trudniej przyznać się przed samym sobą, że był tylko wibratorkiem

Gość kochana69
mogłybyśmy zniknąć??? hahah do kiedy?? do następnego sexu??/ a wiesz ilu facetów cierpi w momencie kiedy ukochana odchodzi?? działa to w obie strony ;)

Gość kochana69
weźmy dla przykładu twórce topicku :) Najprawdopodobniej jego frustracja jest wyinikiem nie tego ze ma lasek na pęczki tylko kopnęła go w sam środek zadu jakas niezła laska :D:D:D:D

Gość facet30lat
"mogłybyśmy zniknąć??? hahah do kiedy?? do następnego sexu??/ a wiesz ilu facetów cierpi w momencie kiedy ukochana odchodzi?? działa to w obie strony " Oczywscie ze masz racje. Wkurza mnie tylko to narzekanie na facetow wszedzie gdzie sie zbiera minimalnie 2 kobiety. Od razu faceci to swinie , to tamto ... A zabierzcie im faceta, beda ryczec do poduszki po nocach :) Po co ta hipokryzja ?

Gość twórca j elit
hipokrytki omijaj z daleka, będziesz dużo zdrowszy :)

Gość facet30lat
"mogłybyśmy zniknąć??? hahah do kiedy?? do następnego sexu??" A wlasnie - A GDYBY facet nie potrzebowalby tego seksu ? Oj biednie by bylo z wami :) Bo jednak facetow na dluzsza mete bardzo irytujecie, facet najlepiej sie czuje sam, albo w towarzystwie przyjaciela z ktorym moze pogadac o .. nie wiem .. broni, meczach. I nie mowie tu o tej malej czsci naprawde zakochanych facetow (ja nim jestem), ale o tych w stalych .. takich "starszych" zwiazkach, lub skaczacych z kwiatka na kwiatek. Oni was nie potrzebuja tak naprawde, tylko ze ten poped ....

Gość twórca j elit
ja wiem, że Cię to zaboli, my też nie potrzebujemy facetów, są nudni. ale seks bywa fajny, dlatego to tolerujemy

Gość kochana69
nooo i mamy mozliwość bardzo długiego bycia bez sexu z facetem ;) czasem jest tak ze same sobie to lepiej robimy niż wy nam :D:D:D

Smiesza mnie te teksty: gej, dziewczyna go zostawila, Ależ tu tutaj frajerstwo się zebralo. Podniecają mnie suczencje,ale to tylko biologia. Nikt mnie nie zostawil i nie estem gejem. Nie zionę nienawiscią do kobiet, tylko ich nie szanuje.są dla mnie głupie. jak ktos nie wierzy niech zobaczy jak kobiety jeżdżą samochodami. To zwykłe upośledzenie.

Gość twórca j elit
nie chwalą nas, chwalmy się sami :)? ale w sumie masz rację, jak sie "suczencje" dają to bierz ile możesz :) Tylko pamiętaj, z kim się zadajesz, świadczy o tobie :p

Gość facet30lat
" my też nie potrzebujemy facetów, są nudni." Taki kit , to mozesz wciskac jakiemus 14 latkowi ale nie mnie :) A do kochanej69 - MY TEŻ :) Chyba nawet zdecydowanie czesciej. LAskom sie wydaje zawsze ze sa boginiami seksu, a tak naprawde zazwyczaj sa denne. Uwazaja ze juz skoro zdjely majteczki to juz wystarczy i reszta nalezy do faceta :)

Gość twórca j elit
złe doświadczenia erotyczne? :p

Gość kochana69
nie raczej suczencje :D:D:D...jaki talent słowotwórczy :D:D jej z takimi możliwościami to Ty naprawdę laski zarywasz ;) a ponadto odkryłam coś przy okazji.... na początku twórca pisze w kolorze pomarańcz, a potem sam sobie topick podciąga już jako czarny sam się wydał odpowiadając w czarnym na moją ripost :D:D:D:D:D denerwuje go nawet ignorowanie przez kobiety na forum :D:D:D:DD Żenujący koleś to i żenujący temat :D:D

Gość facet30lat
Coz, poczytajcie troche tematy w tej sekcji forum, na zyciu erotycznym a jesli stac was na obiektywzim to zauwazycie ile tu siedzi ... no trudno powiedziec inaczj niz "dziwek". Dzis mlode kobiety sie TOTALNIE nie szanuja, daja dupy - bo trudno powiedziec kochaja sie - gdzie popadnie i byle komu.A potem wlaza tu i zakladaja idiotyczne watki o tym jak to bylo zle, albo jak facetowi nie wyszlo, albo czy nie jest w ciazy ... denne. Najpierw daja dupy jakiemus pijaczkowi ktorego na oczy nie widzialy wczesniej a potem ... ech .. kobiety ...

Gość twórca j elit
postrzeganie świata stereotypami jest łatwe, ale nie świadczy dobrze o Tobie Uogólniasz

Gość kochana69
nooo ale facet30 masz racje brakuje tu naprawde konkretnych rozmów ale to nie tylko ze strony kobiet spójrz na topicki zakładane przez męzczyzn po prostu żenada!!!!!

Gość facet30lat
Ten gosc byl po prostu szczery :) Tak was postrzega. Oczywiscie to go do niczego dobrego nie doprowadzi. A moze po prostu nigdy nie byl naprawde zakochany, trudno. Jego strata.

Gość twórca j elit
fakt, wybór średni, zarówno pań jak i panów :p

Kobiety nie umieją gotować (większosć szefów kuchni to faceci), nie umieją strzyc włosów (najlepsi fryzjerzy to faceci) Kobiety to nawóz, teraz mną rządzi biologia więc ruham, ale za jakiś czas gdy pałka będzie mi służyła jedynie do oddawania moczu - odetchnę z ulgą, ze nawóz mnie nie podnieca.

Gość facet30lat
ixipixi ... jestes dnem ....

Gość mam prawie każdą
obciagam z polyczkiem :classic_cool: i sse murzynskie knagi

ixipixi ile musiałeś koszy w zyciu zaliczyć,ze chorujesz z nienawisci do kobiet.Chlopie, bo Ci wszystkie włosy na jajcach wyjdą:d

\"Mam identyczne zdanie na temat kobiet. Najlepiej czuję się z kumplami. Tutaj nikt się nie obraża, nie mówi zagadkami, ani nie siedzi w łazience 2 godziny. Kobiety rzeczywiście uważam za głupsze. I podobnie jak autor topiku służą mi tylko do ruuhania. Zeby nie miały pipki przechodziłbym obok nich z całkowitą odrazą. Dlatego moja filozofia w aspekcie kobiet jest prosta: rżnąć ile wlezie. Tak na dobrą sprawę gdyby nie popęd seksualny żaden facet nie żyłby z kobietą, bo są one zbyt ograniczone, żeby marnować z nimi życie. Cytując Kirsta \"w normalnych krajach kobiety tylko podpierają ściany i zasmradzają kąty.\" to zbyt ostro powiedzianie:( ale przyznaje racje, nawet jak sie spotka kobietę dużżżooo inteligętniejszą od siebie to i tak przez swoje debilne SCHEMATYCZNE zachowanie dana Kobieta nie jest w PEWNYM momencie w stanie i dorównać:/ po prostu zatrzymuje sie jak dla mnie i stoi w miejscu :( zgadzam sie tez z tym że gdyby nie popęd sexulany faceci zlewaliby kobiety równo, bo po co sie zadawać z kimś fałszywym, wrednym, po części ograniczonym, zachowującym sie jak kretyn, nakładającym na siebie jakieś chemikalia aby podleczyć swoje kompleksy, nie godnym zaufania i bezwzględnym (to jak przyjaciółki odbijają sobie chłopów to masakra :-O ...), a tysiące roszczeń o wszytko :( , płytka empatia, zadufanie w sobie Na moje nieszczęście nie jestem gejem i pomimo ich wad, kocham te wilki w owczej skórze :) :P 😘