Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzwi wachlarzowe

MĄŻ - LEŃ

Polecane posty

Gość drzwi wachlarzowe

Wkurzyłam się wczoraj i do dzis mnie trzyma. Muszę sie uzewnętrznić. Mój mąż wymierza mi kary w postaci limitowania seksu. A nawet jak nic nie "zbroiłam", to tez seks nie ma prawa byc cześciej niż co drugi dzień. Ale a to jest śpiący, a to go coś boli, a to urok, a to sraczka i w rezultacie bedzie tego seksu pewnie ze 3 razy na miesiac, nie więcej. Czasem mu sie chce i wtedy jest ok, choc bogiem seksu to go nazwac nie mozna. Nigdy nie poczyta nic na ten temat, nigdy nie wyjdzie z inicjatywą, wszyatko jest zawsze tak samo. Mineta to wspomnienie z przeszłosci, jeszcze z czasów mojego ex, bo mój mąż nigdy by cipy jezykiem nie dotknął. Taki to on jest wrazliwy. A zawsze, ZAWSZE dbam o to, żeby na okolicznosć seksu wszystko było czyściutkie. Do rzeczy. Wczoraj położyłam się do łózka i on mnie zaczął głaskać. Zawsze ja przejmuję inicjatywę. Zawsze ja się wyginam z pozycji leżącej, a on leży jak kloc, zawsze ja się zajmuję całym jego ciałem, a on ? W każdym razie wczoraj postanowiłam, że dzisiaj to ja oczekuje aktywnosci z jego strony i czekam, aż mnie rozgrzeje. No i on leży na plecach, no nie, wygiął się o jakieś 60 stoponi, ze leżał prwie na boku, a jha na plecach i czekam. I tak to wyglądało - on mi ugniata cycka jak kurwa jakies ciasto, mach mach, potem 3 kółka na brzuchu, potem znowu ugniata cycka parę razy i co to kurwa ma byc w ogóle ? To nie jest plastelina, tam jest sutek, to można ssać, mozna sie bawić, ale on nigdy nie ma planu, co własciwie chce zrobic., po prostu gniecie cyca i wydaje mu sie , ze ja mam sie od razu od tego zrobic mokra. A potem ręka w majty i dlaczego tam się nic nie dzieje. Powiedziałam mu, ze ja nie lubie, jak coś sie odpierdala byle jak. Wszystko można zrobic dobrze albo źle. On mi nawet koszulki nie ściągnie, jemu też nie można ściągnąć, najwyżej podciagnąć do góry, bo "zimno mu". Nade mna się nie pochyli, bo mu niewygodnie , a on tez chce miec z tego przyjemnosć. No tak, ja sie mogę przeciez pochylać. Nigdy, nigdy nie było tak, ze była jakas ciagła akcja - np. całował szyję, potem schodził w dół, cycki od zewnątrz do wewnątrz, potem do pępka, bokiem do ud i stamtąd do celu zasadniczego - ustami to on dotyka tylko sutków - i to też muszę wybłagać - podniesie koszulke, possie cycka i potem od razu ręka do cipy. Są 3 miejsca do dotykania 0 cycki, brzuch, cipa. Reszta nie ma znaczenia. Najfajniejsze jest, że całuje mnie jak babcia wnuka - którko cmok w usta i tyle. O poccałunek z prawidzwego zdarzenia muszę błagać i skomleć, a i tak zdarzy sie co najwyżej raz na miesiąc. Przyczyna - nie lubi byc OBSLINIONY. Czyli trzeba celowac dokładnie w usta i ani milimetra dalej i nie wydziejać śliny. Kurwa przeciez to jest paranoja. Jestem wsciekła, chce mi sie wyć i w takich momentach naprawdę rozumiem kobiety, które mają kochanków.

Gość miami bicz
Straszne, przykre, smutne, frustrujące.. W ogole - brak słow. To namiętność cementuje związek, jeśli jej zabraknie - miłość nie ma racji bytu. Tak było od zawsze?

Gość jak zwykle zły
kierunek myślenia. jak zwykle. zawsze to samo. może ja podrzucę jakieś wskazówki, czy coś. no ręce opadają zamiast majtek.

Gość drzwi wachlarzowe
Od zawsze było tak, że był w sferze seksu niezbyt pomysłowy. Ale wcześniej bardziej się starał. No a ja miałam wiecej wyrozumiałosci i sadziłam też, że po prostu nie miaół się gdzie tego nauczyć. Kiedys robiłam mu loda, teraz już nie robie, bo nie mam ochoty. I tak mi sie nie zrewanżuje. Co rusz mu mówię, staram sie byc delikatna, nie chcęgo urazic, ale on na raz sobie to weźmie do serca i coś popróbuje, a potem od nowa stara nuda. W innych dziedzinach nie mogę sie skarzyć, ale ten cały seks to jest po prostu tragedia. I to jeszcze w porównaniu z moim exfacetem, który był łajdakiem, ale seks był bajkowy

Gość 30-z cerą młodej dziewczyny
heheh wspólczuje .my sie dobralismy jak w korcu maku .....on chce tak czeto seksu jak ja ,nawet dzieci placzace z pokoju obok nas nie powstrzymaja ....czasem jak kroliki sie zachowujemy .hehehe...w lazience ,w kuchni tez sie zdarza.....

Gość drzwi wachlarzowe
Drazni mnie, że nigdy mi nie da poczucia, ze mnie pragnie. Nigdy nie jest u góry. Wszystko to jest takie - yyyyyyyyyyyyyy. Tak z mozoooooooooooooooooołem, tak wołami. Bo by się musiał podciągnąć i wtedy mu za cieżko. I zawsze to ja jestem na górze, bo ktoś musi byc na górze, jesli nie chce się cały czas byc na boku. Z tej raci seks jest zawsze w pozycji albo łyżeczki, albo jeźdźca. Po bożemu - co bardzo lubię - nie da rady, bo mu za ciezko. A obn też chce mieć z tego przyjemnosć. Taka bzdura i jemu juz za cieżko. Jak oglądam te wszystkie propozycje z kamasutry, to mi sie płakać chce.

Gość miami bicz
Kompletnie nie wiem co C poradzić :( Nigdy nie byłam w podobnej sytuacji. Moj mąż jest niesamowity pod tym względem.. A jakie Tobie przychodzi rozwiązanie do głowy?

nie rozumiem jak kara moze byc brak seksu, a nagroda seks chory czlowiek mam co CIebie czy Ty w tym wszytkim nie czujesz sie jakos upokorzona? Blagajac o namietny pocalunek i inne rzeczy?? Podziwiam CIe bo ja juz bym dawno odeszła

Gość drzwi wachlarzowe
na stole za twardo, na kanapie nie bo tam kot sie kładzie i są bakterie, pod prysznicem nie, bo za mało miejsca, na pieska nie, bo zimno w plecy, bo nie pod kołdrą. Na wszystko się zawsze znajdzie wytłumaczenie

Gość a mi się wydaje
że my mamy tego samego męża. jakbym czytała o sobie:(

Gość drzwi wachlarzowe
Jakby mi przychodziło jakieś rozwiazanie do głowy, to bym je już wprowadziła w życie. Owszem, czuję się upokorzona. Ale jak mu mówię , jak sie czuje , to on mówi, ze PRZECIEZ WIEM, ze nie lubi mieć nic mokrego na twarzy i nawet jak sie kąpie to uważa zeby twarzy nie zamoczyć - i dlaczego nie potrafie tego zrozumieć. I dlaczego nie potrafie zrozumieć, że jak mu zimno, to mu nie stanie. I dlacego nie potrafie zrozumieć, ze jak się nade mna pochyli, to musi się utrzymac w pozycji i już rękami nic nie może zrobić. Na wszystko zawsze jest wytłumaczenie. Jak sie wkurwię i mu powiem dosadniej, to sie przy nastepnym razie pilnuje, a potem juz jest taki z siebie dumny, że już nie musi nic wiecej robic. Musiałabym chyba robic mu awantury przed kazdym seksem

heh to mu powiedz ze facet koleżanki z forum może mu dac kilka lekcji w teorii :/ jakoś inni potrafią a on nie, frajera masz i tyle :/

Gość drzwi wachlarzowe
czasem od wielkiego dzwonu zdarzy się , ze mnie wciągnie do wanny jak się kąpie albo wejdzie pod ten prysznic do mnie (który zwykle jest "taki ciasny") - znaczy wie, o co chodzi; ale to jest raz na ruski rok

Gość ben stiler
po prostu zbrzydlas , nie pociagasz go fizycznie i tyle.Z młodą dwudziestką pewnie by pofikał a tak, z kobieta z ktora jest juz tyle lat ...żenada ...

Gość listo
drzwi wachlarzowe zdejm z netu jakiś filmik o lesbijkach. To zobaczy jak nalezy pieścić kobietę. PS. sutek to cyc! A to co Ty nazywasz sutkiem to brodawka!

Gość miami bicz
Facet ma być facetem a nie dzieckiem, ktore trzeba ciągnąć za rękę lub ucho.. Dziewczynom łatwo powiedzieć ODEJDŹ.. tak jakby nic poza seksem nie tworzyło małżeństwa, bo po jakiegoś grzyba za niego wyszłaś. Ja rozkładam ręcę, może inni Ci poradzą 🌻

Gość drzwi wachlarzowe
chyba tak zrobię

Gość Oooooo Ben Stiler
Uwielbiam Cię, jesteś super extra!!!

Gość drzwi wachlarzowe
no własnie miami o to chodzi - nie odejdę tak o , bo to nie tylko seks co nas łączy własciwie łączy nas wszystko inne, a seks raczej dzieli

Gość no jezu jak ten jak się
nie dobrali odpowiednio, albo im się nie chce, to co tu dużo dywagować. rozwody są na tym świecie. po co sobie marnować życie. a tak to każde z potworów znajdzie swego amatora i już. nic mnie tak nie wkurwia jak \"poświęcenie\". to nikomu nie wychodzi na dobre, a na pewno nie dzieciom. takie moje zdanie. moi starzy też powinni byli sie rozwieść. nie mam co do tego wątpliwości.

jezeli sa jakies nieporozumienie w lozku to wczesnie czy pozniej przeniosa sie ona na inny grunt, zaczniecie sie klocic o byle, bedziecie na siebie zli

Gość ja to nie rozumiem
, przecież po rozwodzie można normalnie żyć obok siebie i w ogóle. tyle tylko że nie razem. ale to nie moja sprawa. dzieci przecież nie znikają tak łatwo :-) z resztą, takie poruszacie problemy, a to są sprawy dość indywidualne, więc może jaki psychologejszyn, czy coś w ten deseń. iść do jakiej poradni i się poradzić.

Gość to że największa liczba
rozwodów wynika ze zdrady to nie nowość. traktowanie przedmiotowe na dłuższą metę nigdy nie działa. mówię wam. bo obiecałeś, czy obiecałaś. prawo daje pewne możliwości i jeśli ktoś jest betonem do sześcianu, to to będzie wykorzystywał. no i już.

Gość robotaj
hehehe dobre ale sie usmialem

Gość miami bicz
Z tym, że po czasie to, co Was dzieli, zrobi się przepaścią nie do przeskoczenia :( I wtedy nic już nie zrobisz

Gość ola bogaaaaaa
ale przypuszczenia. weź przestań. lepiej zrób porządek ze swoim żywotem, rozwiedź się albo nie, ale weź dupę zbierz, bo nudzisz. tylko mu dziwki we łbie ostatnio.

Gość jesteś taki durny
że aż. chyba ci pojadę jak chłop krowie na miedzy.