Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

AFRONIS-jak stosowac i jak czesto?a potem kremik?

Polecane posty

mam na twarzy takie malutkie pryszczyki pod skóra,masci i kremy nie pomagaja wiec pani w aptece polecila mi plyn afronis(kiedys afrodyta).mam go patyczkiem nakladac na pryszczyki.wiecie moze ile razy stosowac dziennie? i czy potem posmarowac twarz kremem nawilzajacym bo ten plyn wysusza bardzo.i nie wiecie czy nie robia sie jakies przebarwienia po nim?

Po dluzszym stosowaniu tego plynu tradzik sie nasila,wiec nie radze....Moze lepiej wizyta u dermatologa...On lepiej oceni skore niz pani z apteki,mimo ze ona rowniez jest wyksztalcona.Ale jesli to zaskorniki to bedzie ciezko sie ich pozbyc.

a jesli juz tak bardzo chcesz go uzywac to jesli masz tlusta cere to mozesz 2 razy dziennie,a potem krem nawilzajacy zeby tej cery nie prezesuszyc... Ale ja Twojego problemu nie znam,bo nawet Cie nie widzialam,wiec niewiele moge Ci poradzic...Wizyta u dermatologa nigdy nie zaszkodzi,a pomoc moze.Po co masz ise meczyc z tym sama,skoro od tego masz wlasnie dermatologa zeby Ci pomogl :)

oj to sie zasmucilam ze sie nasili.ja wlasciwie to mam tylko na brodzie co jakis czas 3-4 male pryszczyki i o to tylko mi chodzi dlatego myslalam ze ten plyn na cos takiego bedzie ok

mnie się nie nasiliło. stosowałam długo. nie miałam trądziku. czasem zaledwie kilka krostek. dobrze wysusza. stosowałam na noc, potem bez kremiku. a rano z kremikiem. teraz nie mam juz problemu z krostkami. pozdrawiam

Ja Ci powiem tak-kazdy ma inna cere...Mi ten plyn pomogl,a pozniej zaczely mi sie robic jakies dziwne pryszcze.Gdzies wyczytalam,ze po dluzszym stosowaniu tradzik sie nasila badz przemienia w jakis tam....Ale sprobuj moze stosowac...Jak mowie-kazdy ma inna cere.Byc moze Tobie wlasnie pomoze :)

Gość aglisa
Nie radzę tego stosować,on za bardzo wysusza skórę, a przy cerze trądzikowej to tylko nasili wypryski.

Gość gość
a ja sie nie zgadzam z poprzedniczkami, jesli masz skore tłusta to nic Ci nie przesuszy tylko ladnie wyrowna nadmiar loju a jesli nie to po prostu uzywaj kremu np bambino. Ten tonik nic Tobie nie pogorszy, moze powodem pozniejszych dalszych wypryskow bylo co innego? ten tonik ma najlepsza opinie wsrod bardzo dobrych dermatologow (przejrzy opinie na stronach lekarzy) a ja z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec ze mi osobiscie "uratowal" zycie :) skora piekna jak nigdy wczesniej a mialam ogromne problemy ze skora twarzy. Dzieki niemu dzis moge chodzic swobodnie nawet bez makijażu- czego wczesniej nigdy nie robilam :)