Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana ma maxxa

Znalazłam na sympatii anons mojego ex

Polecane posty

Gość zszokowana ma maxxa

Odmłodził się o 10 lat i oczywiście nie przyznaje się do dwojga naszych dzieci. Anons skierowany jest do dwudziestolatek!To chyba prawda, że facetowi koło czterdziestki palma odbija

Gość ciekawska----
Zagadaj do niego jako dwudziestolatka, dając jakieś zdjęcie od kturego się poślini. Przynajmniej będziesz miała ubaw

Gość ....GaBi.....
No to nieźle się zdziwi dzwudziestka jak zobaczy takiego czterdziestolatka hihi =P powodzenie dla tego ex heh =P

Gość zszokowana ma maxxa
Nic nie zrobię. Myślałam, że ma lepiej poukładane w głowie niż rwanie świeżego mięska. Nie obchodzi mnie jego obecne zycie osobiste, ale pękam ze śmiechu jak czytam te jego wypociny.

Gość ciekawska----
Zagadaj do niego jako dwudziestolatka, dając jakieś zdjęcie od kturego się poślini. Przynajmniej będziesz miała ubaw

Gość zszokowana ma maxxa
Zastanawiam się. Może mu opłacić jakąś ponętną dwudziestkę? Widać, że z braku seksu mózg mu się lasuje :D

Gość BABA121121
wybacz moje glupie pytanie, ale w jaki sposob go znalazlas? przeciez jest tyle portali randkowych, a ludzie pewnie nie przedstawiaja sie z nazwiska... zawsze mnie to zastanawialo.

Gość hejhsahg
może wkleil na nim swoje fotki sprzed 10 lat :D

Gość kukuryku na patyku
co za gość idź babo zrób mu zjebe poważnie ... jaki chuj dzieci i żona a tu mu się innych dup zachciewa co za szmaciarz

Gość napisała przecież że eks

Gość zszokowana ma maxxa
Znalazłam go przez zdjęcia, zamieścił fotki z wycieczki do Egiptu 12 lat temu, takie same jak mam w albumie :D. No i przecież poznam na fotce ojca moich dzieci, nie?

Gość a jestescie razem jeszcze
???

Gość a jestescie razem jeszcze
Nie obchodzi mnie jego obecne zycie osobiste, ale pękam ze śmiechu jak czytam te jego wypociny wyglada jakbyscie nie byli

Gość zapomnialas napisac
ze to Twoj NA SZCZĘŚCIE EX O_O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zszokowana ma maxxa
nie jestesmy juz razem od dawna, ale spotykamy się często, bo rozwiedliśmy się ze sobą a nie z dziećmi. Jest troskliwym ojcem, więc zaskoczyło mnie, że starego kawalera odgrywa, przecież nawet takiej naiwnej dwudziestce czasami trzeba wytłumaczyć nieobecności w każdy weekend, kiedy dzieci zabiera do siebie

hmmm ...ta sympatia to przeklety portal..moj tez tam przesiaduje...nie jestesmuy malzenstwem ..wiec jako takiego prawa nie mam do niego...ale skoro ma mnie to po jakiego huja tam wchodzi? czy faceci nie lubia spokoju w zwiazku?

Gość zszokowana ma maxxa
Miauczydeuko i ty godzisz się na bycie z facetem, który prawie że na Twoich oczach podrywa inne? To nie jest kwestia praw własności tylko zwykłej lojalności do partnera. Próbowałaś się z nim umówić na tej sympatii?