Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2552

SIEMIERADZKIEGO CZY ZEROMSKI-KRAKOW

Polecane posty

Gość megi2552

CZESC DZIEWCZYNY!!! PISZE DO KOBIET KTORE JUZ RODZILY I MOGA MI COS NAPISAC NA TEMAT TYCH SZPITALI. TERMIN MAM NA 3 MARCA ALE JUZ CHCIALABYM WYBRAC SZPITAL. CZEKAM NA WASZE OPINIE I Z GORY DZIEKUJE!!!

Gość megi2552
:) :) :) :)

Gość megi2552
HALO!!!! PROSZE NAPISZCIE COS.

ja rodziłam w żeromskiego i polecam... połozne sa tam bardzo dobre i uczynne...pierwsza noc z dzieckiem spedzilam pod kontrola tych aniołow...zagladały do naszej sali...pytały czy pomoc jesli bobas dlugo płakał i widzialy ze nie dajemy sobie rady... co do porodu...ja osobiscie mialam cesarke...chcialam rodzic naturalnie ale maly bawił sie pepowina i jego zycie bylo bardzo narazone...lekarze nie czekali tylko dzialali....czekalam tylko pol godziny na cc pod czujnym okiem poloznych i lekarzy....powodem dla ktorego czekalismy byl inny porod poprzez cesarskie ciecie....

Gość megi2552
bialy motyl dziekuje bardzo za Twoj wpis

a ja słyszalam same pozytywne opinie na temat Ujastek. Za to nie polecam Nrutowicza!!!!!! Co do siemieradzkiego to znam jedna dziewczyne która tam rodziła i byla nawet zadowolona. O zeromskim nie słyszalam żadnych opini.

Gość megi2552
Super, ze piszecie bo mam mieszane uczucia. W tamtym roku lezalam na ginekologji w Siemieradzkim i mialam swietna opieke. Jednak pytam o porod, bo znalazlam tam sie z bardzo przykrego powodu. Widze w rankingach na internecie, ze Zeromski ma duza popularnosc i kobiety bardzo go sobie chwala. Ujastek? Kolezanka tam rodzila dwa razy. Pierwszy raz 6 lat temu, drugi raz w zeszlym roku. Bardzo sobie chwali ale podobno w razie jakoch kolwiek komplikacji musza przewozic do innego szpitala. Juz sama nie wiem, WIEC JEZELI RODZILYSCIE TO PISZCIE!!! Z gory dziekuje!!!

Gość megi2552
:) :)

Pierwsze dziecko rodziłam w Siemiradzkim (20 lat temu:) ) i byłam zadowolona. Drugie w Żeromskim (8,5 roku temu) i byłam BARDZO zadowolona, mimo, że warunki nie były wtedy jakieś super. Teraz podobno jest dużo lepiej. Bardzo fachowe i życzliwe położne, pielęgniarki i lekarze. POLECAM!

Gość megi2552
Dziekuje za Twoj wpis. Pozdrawiam !!!

Gość NIUśKA ZE WSI
ja rodziłam za stodołą a wy głupie kurewki sobie szpitale wybieracie!!!!!!!!!!

Gość do NIUśKA ZE WSI
a czy to nasza wina, ze Tobie nie chcialo sie ruszyc dupy do szpitala ?

Gość NIUśKA ZE WSI
za mich czasów każda w domu rodziła pindo jedna i ja już wolałam za stodołą rodzić

Gość megi2552
Wiecie co niektorzy to nie maja wogole poczucia smaku.

Gość megi2552
Troche KULTURY!!!!!!

Gość megi2552
Jest tu jeszcze jakas normalna kobieta ktora moze wrzucic swoja opinie?

Gość tez mama
na siemieradzkiego w szpitalu nie posiadaja sprzetu w naglych przypadkach ...i nie ma oddzialu neonatologii.Gdyby byla koniecznosc hospitalizacji dziecka to musza przewiezc wiec niestety Ty tu a dziecko gdzie indziej. Na plus natomiast swiadczy to ze est to szpital polprywatny a wiec swiadczy uslugi za pieniazki takie jak: polozna ,sala jedno,dwu osobowa ,znieczulenie itp.

Gość tez mama
w zeromskim natomiast bylam w odwiedziny u rodzacej. Odział piekny-odremontowany .Opieka ponoc tez niczego sobie:) Dzis odwiozłam do porodu siostre do Narutowicza:) Tez nie jest zle.Szpital remontuja...szkoda tylko ze poki co od zewnatrz a nie oddzialy:(....

Gość megi2552
Dzieki tez mama!!

Gość megi2552
:) :)

tez mama mnie etz sie wydawało ze narutowicza jest ok. zobaczysz jak odbi9erzesz siostre! ja bym juz za zadne pieniadze tam nie chciala rodzic!!!! i nie tylko ja mam takie odczucia wczoraj jak bylam z mała u lekarza rozmawialysmy z mamami na temat porodu i te które rodzily w narutowicza a byly takie 3 wspominają to jak horror!!

Gość tez mama
MaMani..zobaczymy..:) Poki co czekamy :) Jak bedzie niedobrze nioemieszkam napisac a jak dobrze tez... ja nieprzesadzam .Poza tym jaki porod...takie i wspomnienia:)

Gość megi2552
Fajnie, ze piszecie :)

Gość megi2552
No jak tam Kochane nie ma juz zadnej Krakowianki Mamusi?

Na Siemiradzkiego nie mają sprzętu? Co Ty pleciesz, kobieto? To jeden z większych szpitali położniczych (jeśli nie największy) w mieście!!!! Mieli, mają i na pewno będą mieć CAŁE zaplecze dla noworodka. Nie mają zaplecza na Ujastek! To prywatna placówka (z umową z NFZ oczywiście) i muszą w razie czego (odpukać) wieźć do innych szpitali.