Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile maja

wzrost u 1,8 miesiecznych dzieci

Polecane posty

Gość ile maja

napiszcie mi drogie mamy ile wzrostu maja Wasze dzieci w wieku 18 mies? moj wazy dokladnie 11,3 i ma rowno 80 cm, co wg mojej koleznki jest za malo, bo jej corka w tym samym wieku wazy 13 kg i ma 86 cm :-o bede wdzieczna za kazda odp

Gość ile maja
upup nikt nie ma dziecka w wieku 1,5 roku? :(

Gość Ja uważam że nie masz
najmniejszego powodu do niepokoju.Z koleżankami już tak jest że chwalą swoje dizeci pod niebiosa :D Wprawdzie moje dziecko jest troszke starsze(dokładnie 2 latak) i ma 91 cm oraz 13,8 kg :)

Gość taka 1
moja corka w tym wieku wazyla 11,5 kg a wzrostu miala 86 cm.Kazde dziecko jest inne i rosnie sobie po swojemu.Moja sasiadka ma 3 latka ,wazy 11 kg i ma 90 cm.Wyglada super ,rozwija sie dobrze a chora byla 2 razy w zyciu :)

Gość ile maja
dziekuje za odp :) troche sie martwie tym ze moj syn jest nizszy od rowiesniczek :( no ale ja ani maz nie jestesmy super wysocy, moze dlatego?

Gość taka 1
ja nie wiem jak to jest Niby wzrost jest po rodzicach ale lekarz mi tlumaczyl kiedys ze w pierwszych 3 latach zycia wplyw ma tez tryb zycia dziecka np dziecko ktore spi dluzej moze byc wyzsze ,ale to tez nie zawsze.moja corka ma 2,5 roku i 99 cm.wszyscy rowiesnicy sa pol glowy nizsi a my z mezem jestesmy kurduple:)Nie sluchaj kolezanek bo kazda swoje chwali.Ciesz sie synkiem i pozwol rozwijac mu sie po swojemu:)

Myślę że dużo zależy też od długości urodzeniowej córcia miała 58 cm i teraz ma prawie 10 miesiecy i juz 77 cm syn jak miał tyle miesięcy co ona to miał tylko 70cm

moj synek ma 19 miesiecy wazy 10.7 i na 84 cm.wzrostu.Ja znowu obawiam sie ze zamalo wazy bo waga nezmienia sie od ol roku:(

Mój synek ma 18 miesięcy.Ma 11 i 80cm.Jest dość niski,ale mieści sie w normie.Oboje z mężem jesteśmy nie za wysocy to nie ma po kim być.

moj ma 17 mies wazy 11 kg i ma dokladnie 79 cm tez troche sie martwilam, bo corki kolezanek z innego forum w tym samym wieku sa srednio o 6 cm wyzsze i waza wiecej co do spania, to akurat moj syn duzooooooo spi, od zawsze, wiec to raczej nie ma nic wspolnego

Gość taka 1
a slyszalas o tym ze hormon wzrostu wydzielany jest podczas snu? tak wlasnie jest