Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apeironka

Zapuśćmy paznokcie! Wspólnie!

Polecane posty

błehehehhehe wspólne staranka, wspólne odchudzanie, teraz wspólne zapuszczanie paznokci.... co jeszcze będziemy robić wspólnie??? mam pomysł: posadźmy klocka wspólnie.... co wy na to??

Gość OUPiS
Ja chętnie dołączę. Nigdy nie obgryzałam, ale po wakacyjnej pracy trochę pielęgnacji im się przyda. No i fantastyczne kolory będą modne jesienią na paznokciach...!

Gość paillala
meaa jestes zalosna

Gość paillala
wszyscy przesiadujacy na kafeterii jestescie zalosni

Gość prawdziwa paillala
nie podszywaj sie .... :/

Moja kuracja to smarowanie olejkiem rycynowym, maścią z witamina A, malowanie odżywkami, moczenie w żelatynie, picie herbatki z pokrzywy i zażywanie Falvitu. Juz raz udało mi się zapuścić niezłe paznokcie, ale później znów wróciłam do nałogu :/ Teraz się nie poddam! ;)

Gość paillala
podszylam sie juz dawno. a wlasciwie zaszylam, tzn zaszyli mnie. i nie pije od tamtej pory

Gość 1478978
ja moge dolaczyc,nie obgryzam ale nie umiem dojsc z nimi do ladu.Nie chce zadnych zeli ani nic,stosuje utwardzacz,lykam silice i...kompletnie nic-moze i twardsze sa ale dalej sie rozwarstwiaja a czasem nawet lamia-juz nie mam sil😭

Gość OUPiS
polecam tabletki ze skrzypem- ale to juz pewnie wiecie bo sporo się o tym pisze na forum

Gość upupupupupupu up

Gość dziweczyny
polecam wam na paznockie odzywke z jedwabiem koszt to ok 6zl do kupienia w aptece mialam lamliwe paznokcie ale po tej odzywce naprawde zauwazylam roznice. Niedroga a skuteczna

ja mam długie i zadbane pazurki:D kiedyś miałam brzydkie odgryzione tłuczki:o jesli chcecie to służe radą:)

Gość chyba sie
nazywa poprostu odzywka z jedwabiem :) ja zawsze ide i prosze o "odzywke z jedwabiem" i dostaje zawsze to co chce. Jest w takiej buteleczce jak lakier i ma mleczny kolo, wiem ze sa tez inne rodzaje tych odzywek ale nie probowalam wiec sie nie wypowiadam

Gość OUPiS
fistaszka a jak udało Ci się zapuścić pazurki?

Gość basnie
ludzie ten topik to dla mnie szczyt ja rozumiem ze mozna sie wspolnie odchudzac ale wspolnie zapuszczac paznokcie -to jakis zart moze zalozycie topik, by razem w tym samym momencie chodzic do ubikacji?

Gość OUPiS
Załatwianie potrzeb fizjologicznych to nie to samo co doradzanie sobie w kwestii dbania o wygląd, paznokcie. Jeśli nie masz i nie miałaś problemów z paznokciami to po prostu tu nie wchodź.

fistaszka --> a długość płytki paznokcia wróciła Ci do normy? bo po obgryzaniu moja różowa cześć paznokcia jest znacznie krótsza niż u osób nieobgryzających :(

Gość OUPiS
podnosze ;)

ja nie obgryzałam ale miałam strasznie łamliwe paznokcie... do tego stopinia że płyka mi sie łamała czasami w pół paznokcia:( jakieś dwa lata temu kupiłam najzwyklejsza odżywke z lovely i pierwszy raz wtedy miałam dłuższe paznokcie:) później kupiłam odżywke z jedwabiem a teraz żeby te długie paznokcie mi sie nie połamały maluje je lakierami z inglota i to wszytko... aha, jadłam jeszcze skrzyp polny:)

ja po tym jak sciagnelam sobie akryl, mialam straszne paznokcie! rozdwajały sie, łamały, cala plytka zjechana.koszmar! [na dodatek przed akrylem strasznie obgryzalam] teraz prawie cale mi odrosly.mam naturalnie biale koncowki,wiec b.ladnie wygladaja, robie sobie tylko normalny maniciure, maluje odzywka i tyle:) czekam az mi zupelnie odrosna;]

Gość tylko nie bijcie
O, super! Dolacze sie. Obgryzam nalogowo od 24 lat. Narazie zapuscilam 1 wrzesnia, ale po weselu przyjaciol nie wytrzymalam i obcielam (przynajmniej nie obgryzlam, to juz cos). Na obgryzanie polecam plyn kupiony w Rossmanie. To jest plyn, a nie lakier, tak jak "gorzki pazurek", ktorego moglam wypic litr i nie zniechecilo by mnie to do obgryzania.